twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Οκτωβρίου 2009

Αιματηρή επίθεση στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής...


Τρομοκρατικό χτύπημα βλέπουν πίσω από την επίθεση στο Αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής οι επικεφαλής της Αστυνομίας.
Δέκα λεπτά πριν τις 22:00 δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή γάζωσαν το Αστυνομικό Τμήμα, στην οδό Πεντέλης 10, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο φρουρός και άλλοι τέσσερις αστυνομικοί.
Ο φρουρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι στον Ερυθρό Σταυρό, από τους οποίους ο ένας φέρεται επίσης να είναι σοβαρά.
Οι δύο δράστες επέβαιναν σε μηχανή 750 κυβικών χρώματος λαχανί με αριθμό κυκλοφορίας ΑΧΥ 589. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανρθωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και της μηχανής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έβαλαν με καλάσνικοφ, ενώ από την επίθεση έχουν προκληθεί φθορές και σε αυτοκίνητα της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένα έξω από το τμήμα. star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick