twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Νοεμβρίου 2009

Άλκμααρ-Ολυμπιακός 0-0 : Περνά με ισοπαλία

Άλκμααρ-Ολυμπιακός 0-0
Ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ (0-0) και πλέον κρατά την τύχη της πρόκρισης στα χέρια του. Με ισοπαλία στο Φάληρο, οι Πειραιώτες παίρνουν την πρόκριση ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο άλλο ματς.
24 Νοε 2009 23:34:00

Σε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, αν και αμφότερες έχασαν κάτι παραπάνω από πολλές.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, με τον ιδιαίτερα ορεξάτο Ζαουάντ Ζαϊρί να κάνει το πρώτο σουτ του αγώνα στο 7ο λεπτό. Ο Μαροκινός συνέχιζε τις επελάσεις και τις κούρσες αλλά και το σουτ του στο 19ο λεπτό δεν βρήκε στόχο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό και στο 21ο λεπτό η Άλκμααρ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Λενς βγήκε στην αντεπίθεση, βρέθηκε απέναντι στον Αντώνη Νικοπολίδη αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.

Στο 28ο λεπτό ο Όσκαρ κατέβασε την μπάλα, έστρωσε στον Ζαϊρί και αυτός με σέντρα

βρήκε τον Μήτρογλου που με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λενς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Ο αέρας δεν βοηθούσε καμία από τις δύο ομάδες και τα λάθη από τις άμυνες ήταν ουκ ολίγα. Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έγινε στο 35ο λεπτό, όταν ο Όσκαρ χρονοτρίβησε παραδειγματικά, έστρωσε στον Ζαϊρί αλλά ο Μαροκινός δεν κατάφερε με διαγώνιο σουτ να νικήσει τον Αργεντινό κίπερ της Άλκμααρ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ με τους Λενς και Ντεμπελέ αλλά οι προσπάθειες του δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο 64ο λεπτό ο Βέρνμπλουμ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε την πορεία της μπάλας αλλά ο Νικοπολίδης με καίρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Χόλμαν πήγε να νικήσει τον Έλληνα κίπερ αλλά μάταια αφού η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα των Ολλανδών με τον Ζαϊρί και τον Όσκαρ να βγάζουν μπροστά την ομάδα. Στο 84ο λεπτό έγινε η μεγαλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού με τον Ισπανό μέσο να στρώνει στον Λεονάρντο και αυτός με δυνατό σουτ να μην μπορεί να νικήσει από πλάγια θέση τον Ρομέρο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα αυτό κρατά την ομάδα του Ζίκο ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Play by Play

84° Καταπληκτική ασίστ του Όσκαρ στον Λεονάρντο, αυτός με κεραυνό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρομέρο.

64° Σουτ από τον Βέρνμπλουμ, η μπάλα κοντράρει αλλά ο Νικοπολίδης με ωραία επέμβαση διώχνει σε κόρνερ.

39° Λάθος από τον Μαρέσκα, ο Λενς στρώνει στον Ντεμπελέ αλλά το σουτ του σταματά στον Νικοπολίδη.

33° Λάθος του Ραούλ Μπράβο, ο Λενς βρέθηκε μόνος με τον Νικοπολίδη αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

29° Σουτ από καλή θέση του Λενς αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

28° Σέντρα από τον Ζαϊρί αλλά ο Μήτρογλου με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρομέρο.

21° Ο Λενς βγήκε στο τετ α τετ απέναντι στον Νικοπολίδη αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στην προσπάθεια του ο επιθετικός των Ολλανδών χτύπησε άθελα του τον Έλληνα κίπερ.

19° Ακόμη ένα σουτ από τον Ζαϊρί αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

13° Πρώτο σουτ με την Άλκμααρ από τον Χόλμαν, χωρίς τύχη.

12° Σουτ από Τον Ένζο Μαρέσκα με την μπάλα να φεύγει άουτ.

6° Μακρινό βολέ από τον Ζαϊρί αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρομέρο.

Οι συνθέσεις:

Άλκμααρ: Ρομέρο, Σβερτς, Μορένο, Μοϊσάντερ, Ποκονιόλι, Σχααρς(87΄Μάρτενς), Μέντες, Χόλμαν(78΄Άρι), Λενς, Ντεμπέλε(68΄Πελέ), Βέρνμπλουμ

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Ζαϊρί(93΄Πάντος), Μήτρογλου.

Βασίλης Κούμπουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick