twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Νοεμβρίου 2009

Φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία της Beyonce στην Αθήνα

Ένα live που άξιζε τα χρήματά του, πρόσφερε η εκρηκτική Beyonce σε 15.000 θεατές στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.



H αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή ένα τέταρτο πριν τις 9, το βράδυ της Κυριακής. Το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό, ο ήχος υψηλού επιπέδου και η Beyonce, συνοδεία του συγκροτήματός της(αποτελείται μόνο από γυναίκες), τραγούδησε, χόρεψε και αποζημίωσε τους φίλους της που προμηθεύτηκαν το αλμυρό εισιτήριο για να την απολαύσουν.



Η Beyonce τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και πολλά κομμάτια από την εποχή των Destiny's Child, τα οποία συνοδεύονταν φυσικά από τον χορό της καλλιτέχνιδας, που πάντα ξεσηκώνει τα πλήθη.


Τη συναυλία παρακολούθησαν πολλές γυναίκες με τα παιδιά τους, αλλά και πολλοί και πολλές Celebrities του εγχώριου Star System, αν υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο υφίσταται. Τη βραδιά άνοιξε το συγκρότημα χιπ χοπ Going Through.



Στις 5 Νοεμβρίου, η Beyonce σάρωσε τα ΜΤV EMA κερδίζοντας Η διάσημη καλλιτέχνιδα πήρε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς, το βραβείο καλύτερου τραγουδιού("Halo") και το βραβείο καλύτερου βίντεο κλιπ για το "Single Ladies(Put a ring on It)".


Δείτε τα βίντεο παρακάτω...









News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick