twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Νοεμβρίου 2009

"Δεν μου είχε πει ότι ήταν τρανσέξουαλ" επιμένει ο σύζυγος

Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα ανεχτώ! Δεν μου είπε εξαρχής ότι ήταν τρανσέξουαλ, τόσα χρόνια με κορόιδευε. Της ζήτησα διαζύγιο και την έχω διώξει ήδη από το σπίτι... Ο 29χρονος Δημήτρης, που έμαθε από την «Espresso» ότι είχε παντρευτεί τρανσέξουαλ, δεν μπόρεσε να κρατήσει ζωντανό ένα γάμο που βασίστηκε στη... νεκρή ανδρική φύση της 38χρονης συζύγου του. Ο φλογερός έρωτάς του για την εντυπωσιακή Ελενα και η απέραντη αγάπη του γι' αυτή μετατράπηκαν σε θυμό, μίσος και απέχθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος δημόσιος υπάλληλος, την περασμένη Τρίτη, διαβάζοντας το ρεπορτάζ της «Espresso» για τη σύλληψη της 38χρονης τρανσέξουαλ που μαζί με τη 44χρονη φίλη της εκβίαζε γνωστό γυναικολόγο του Πειραιά που ανήκει στους κόλπους της μασονίας -του ζητούσαν μισό εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψουν στη μασονική στοά το ροζ περιεχομένου DVD με τις κοινές ερωτικές τους συνευρέσεις- από

τα στοιχεία που αναφέρονταν στο ρεπορτάζ υποψιάστηκε ότι η τρανσέξουαλ ήταν η γυναίκα του. Η πρώτη κίνησή του ήταν να επικοινωνήσει με την «Espresso» προκειμένου να ενημερωθεί για την ταυτότητά της. Ηλπιζε πως δεν επρόκειτο για τη σύζυγό του. Δυστυχώς όμως, τα πραγματικά στοιχεία που ανέδειξε η δημοσιογραφική έρευνα θα οδηγούσαν στην τραγική επιβεβαίωση των υποψιών του. Την περασμένη Τρίτη, ο νεαρός άνδρας θα μάθαινε ότι πίσω από την επίπλαστη γυναικεία υπόσταση και εικόνα της Ελενας κρυβόταν... ο Αποστόλης. Οπως ο ίδιος είπε στην «Espresso», ήδη βρίσκεται σε διάσταση με την 38χρονη τρανσέξουαλ, ενώ, όπως είναι λογικό, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεν θέλησε να πει τίποτα περαιτέρω για την πρωτοφανή περιπέτειά του.


«Το είχαμε καταλάβει»

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο 29χρονος σύζυγος της τρανσέξουαλ στην «Espresso», η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή, είχε πει ότι δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα για τη φύση του παρελθόντος της συζύγου του. Ωστόσο, η οικογένειά του είχε αντιληφθεί εξαρχής ότι δεν πρόκειται για έναν... θηλυκού γένους άνθρωπο: «Του είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι του Δημήτρη, αλλά δυστυχώς δεν μας άκουσε. Μόνο και μόνο από την εμφάνισή της είχαμε καταλάβει ότι δεν πρόκειται για γυναίκα αλλά για άνδρα και ήμασταν αντίθετοι σε αυτό το γάμο» λένε στην «Espresso» άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του Δημήτρη και προσθέτουν: «Είχαμε συζητήσει μαζί του και του είχαμε πει ότι υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για τρανσέξουαλ. Είχαν γίνει και τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που μας διαφώτιζαν για την πραγματική της φύση, αλλά εκείνος δεν μας άκουγε, μας έλεγε ότι θα κάνει παιδιά μαζί της. Αυτή η γυναίκα είναι πανούργα, τον κορόιδευε, τον παραμύθιαζε! Η τρομερή πειθώ της και τα ψέματά της κατέστρεψαν το παιδί μας αφού δεν μπορούσε να δει την πραγματικότητα».

Στο ερώτημά μας για το αν είχαν δει τα δικαιολογητικά του γάμου απαντούν: «Τα είχαμε ψάξει όλα αυτά, όμως δεν είχαμε βρει κάποια απόδειξη αφού αυτή ή αυτός φρόντισε να τα αλλάξει όλα και να εμφανίζεται ως Ελενα. Είχε βρει τρόπους και τα κάλυπτε όλα με τέλειο τρόπο. Ολος ο κόσμος πάντως καταλάβαινε από την εμφάνισή της ότι δεν πρόκειται για φυσιολογική γυναίκα. Και είναι κρίμα πραγματικά για το παλικάρι μας. Αυτή τη στιγμή τα έχει χαμένα και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα του και να τον προστατέψουμε» λένε οι δικοί του άνθρωποι τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται να κινηθούν νομικά εναντίον της τρανσέξουαλ. «Ο Δημήτρης έχει διώξει την Ελενα από το σπίτι και ευελπιστούμε το διαζύγιό τους να βγει όσο το δυνατόν συντομότερα. Πέραν αυτού όμως, σκεφτόμαστε να κινηθούμε και νομικά εναντίον της, για όλα αυτά που έκανε στο παιδί μας. Εκείνος πήγαινε στη δουλειά του και αυτή έκανε διπλή ζωή. Θα βρεθούν όμως όλα τα πραγματικά στοιχεία της».
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick