twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Νοεμβρίου 2009

Βαρδινογιάννης εναντίον Τεν Κάτε

Αιχμές για τον Χενκ τεν Κάτε άφησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε πηγαδάκι με φιλάθλους του Παναθηναϊκού, κατά την αναχώρησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.
"Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη χωρίς λόγο. Ηταν ο καλύτερος παίκτης" , ήταν τα λόγια του ιστορικού προέδρου της πράσινης ΠΑΕ, ενώ συνεχίζοντας την κριτική του για τον Τεν Κάτε, αναρωτήθηκε... "Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο;"
Τέλος, φρόντισε να τονίσει πως ο κόσμος δεν βοηθάει την με τις αποδοκιμασίες του: "Είναι λάθος οι αποδοκιμασίες πριν τελειώσει το παιχνίδι".
>>>"Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι καθένας σας για να διχάσει τον ΠΑΟ γράφει και γλύφετε εκεί που κονομάτε... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ", έγραφε το πανό των οργανωμένων, ενώ ακολούθησαν συνθήματα υπέρ του Χενκ Τεν Κάτε και κατά των δημοσιογράφων.
dikisports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick