twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Οκτωβρίου 2009

Θρήνος για τον 17χρονο Μιχάλη...

Στο πένθος έχει βυθιστεί από την Τρίτη το μεσημέρι, το χωριό Καπετανιανά του δήμου Αστερουσίων στην Κρήτη, εξαιτίας του θανάτου ενός 17χρονου αγοριού. Το άτυχο παιδί εξέπνευσε ενώ βρισκόταν επάνω στην ταράτσα οικοδομής που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στον γνωστό μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.

Ο 17χρονος Μιχάλης - όπως είπαν συγχωριανοί του - ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ιδιαίτερα ευτραφές, που όμως είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο νεαρός γύρω στις 15:00 το μεσημέρι πήγε προς την οικοδομή. Ενώ βρισκόταν εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία. Προσπάθησε να στηριχτεί από κάπου, αλλά κατέρρευσε πέφτοντας στο έδαφος.

Όσοι εργάζονταν στην οικοδομή προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, μάταια όμως. Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Χάρακα. Το ασθενοφόρο έφτασε σε μισή ώρα στο χωριό. Ο γιατρός απλά διαπίστωσε ότι το παιδί δεν ήταν πια στη ζωή.

Παράλληλα ενημερώθηκε η Αστυνομία, αξιωματικοί της οποίας διέταξαν να μην μετακινηθεί το άψυχο σώμα του άτυχου 17χρονου μέχρι να φτάσει ο ιατροδικαστής.

Τελικά, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται -όπως έδειχναν τα πρώτα στοιχεία- για εγκληματική ενέργεια, ο ανήλικος Μιχάλης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Εκεί αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: εφ. Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick