twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Νοεμβρίου 2009

Μουρατίδης εναντίον Χατζηβασιλείου : Νέα κόντρα!


Μετά τον Θεοφάνους και τον Λεβέντη, τώρα «φουλ» στα νεύρα είναι και ο Νίκος Μουρατίδης, αυτή τη φορά με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία «έκραξε» μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Μέσω της στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα VETO, o Μουρατίδης αναφέρει συγκεκριμένα: «Αυτή η γυναίκα αν δεν ήταν τόσο κακόγουστη, τόσο κακοβαμμένη, τόσο μπανάλ και τόσο προβλέψιμη θα μπορούσε να ήταν όμορφη…»

Τα σχόλια δε, που αναφέρονταν στις απόψεις της, την προκάλεσαν, καθώς ο ραδιοφωνικός παραγωγός δε δίστασε να υποστηρίξει τα εξής: «Άσε δε τις απόψεις και την κοσμοθεωρία της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της -που διαβάζω σε διάφορα έντυπα- η εν λόγω κυρία θεωρεί μαγκιά να παραδέχεσαι τις πλαστικές σου. Τοείπαμε madame: The only plastic I like is plastic surgery. Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνουμε και κακά μας…»

Ο Χριστός κι η Παναγία κε Μουρατίδη. Είπαμε να την «θάψετε» αλλά όχι κι έτσι.

Απάντηση στην σκληρή κριτική του Νίκου Μουρατίδη έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/11) η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μιλώντας στην εκπομπή του Alter «Πολύ Μπλα Μπλα», η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Θα έλεγα στον κύριο Νίκο Μουρατίδη ότι καλό θα ήταν να διαβάζει καλύτερα και με μεγαλύτερη προσοχή τις δηλώσεις που κάνω από τη στιγμή που αποφασίζει να ασχοληθεί μαζί μου και να ασκήσει κριτική σε όσα λέω.



Eίναι σαφές ότι στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησα σε περιοδικό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν πιστεύω ότι είναι νέα μόδα η παραδοχή της υποβολής κάποιου ατόμου σε πλαστική επέμβαση, εγώ απάντησα ότι το θεωρώ μαγκιά. Οσο για τα υπόλοιπα σχόλιά του, αρκούμαι να πώ ότι από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου, καλύτερα να ασχολείται μόνον με τη δουλειά μου και όχι με το στυλίστα ή το μακιγιέρ της εκπομπής μου».
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick