twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Νοεμβρίου 2009

Σεξουαλικά όργια σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας


Βουίζουν οι διάδρομοι κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας για το ροζ σκάνδαλο με ομαδικό σεξ γιατρών και νοσοκόμων. Συντονιστής ο ουρολόγος. Ποιοι συμμετείχαν και πώς αποκαλύφθηκαν;

Το νοσοκομείο είναι από τα πιο γνωστά της Αθήνας. Η ομάδα που συμμετείχε στα όργια μεγάλη. Τρεις άντρες γιατροί και έξι γυναίκες νοσοκόμες, γιατρίνες και υπάλληλοι διοικητικού προσωπικού. Οργανωτής των ομαδικών περιπτύξεων ο ουρολόγος.

Τα ομαδικά όργια γίνονταν σε εργάσιμες ώρες χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα. Γιατροί και νοσοκόμες ξέκλεβαν λίγο χρόνο από την εξυπηρέτηση ασθενών και οι κένες κλίνες του νοσοκομείου αναστέναζαν από ζωή.

Όλα κυλούσαν ρολόι για το άτακτο νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι που ο ουρολόγος

αποφάσισε να αρχίσει τα βίτσια. Ήθελε να βιντεοσκοπήσει τις περιπέτειες και μάλιστα κρυφά από τις νοσοκόμες. Τελικά, τα κατάφερε, αλλά κάποια στιγμή ένα από τα επίμαχα DVD έπεσε στα χέρια μιας από τις γυναίκες που έπαιρναν μέρος στα όργια.

H κυρία έγινε έξαλλη. Άλλο να τo κάνεις, κι άλλο να τo βλέπεις βιντεοσκοπημένο μπροστά σου ως ερωτική τσόντα. Μέτα το πρώτο σοκ, πήγε στην αστυνομία και προσπαθεί τώρα να τιμωρήσει τον ουρολόγο με κάθε τρόπο.
Fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick