twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Νοεμβρίου 2009

Ξέφρενα όργια και ιστορίες ατελείωτου σεξ στην επαρχία...!

Ξέφρενα όργια, ατελείωτο σεξ και συζυγικές απιστίες συνθέτουν το «ροζ» σκηνικό στο οποίο η επαρχία αναδεικνύεται «πρωταγωνίστρια», με τους πιο… ερωτύλους να εμφανίζονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Θεσσαλία και Δωδεκάνησα.

Νοικοκυρές που όταν λείπει ο σύζυγος πετούν το ξεσκονόπανο και μετατρέπονται σε «ιέρειες» του σεξ, νεαροί εραστές που γίνονται… κασκαντέρ για να αποφύγουν απατημένους συζύγους, εξαγριωμένοι άνδρες που κουρεύουν γουλί τις άπιστες γυναίκες τους και επιφανείς επιχειρηματίες που το «γλεντάνε» σε ομαδικά όργια με καλλίγραμμες αλλοδαπές είναι κάποια από τα πικάντικα περιστατικά που αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά την -κατά τα άλλα- φιλήσυχη επαρχία.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Το όχημα της «χαράς»


Αν μη τι άλλο εφευρετικοί ήταν οι σωματέμποροι που είχαν μετατρέψει μία λευκή κλούβα σε κινητό οίκο ανοχής και σαν ντελάληδες διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στα χωριά του Ηρακλείου. Κάθε βράδυ, όταν τα φώτα έσβηναν, το όχημα που ήταν γεμάτο δίμετρες καλλονές, περνούσε από διάφορα χωριά και ο εκάστοτε οδηγός διαλαλούσε την «πραμάτεια» του. Οι νεαρές αλλοδαπές ξαμολιόντουσαν στους δρόμους και βρίσκονταν ερωτικά με ντόπιους σε σπίτια, στάβλους, χωράφια ή ακόμη και μέσα στην κλούβα, αφού προηγουμένως οι πελάτες έδιναν στον συνοδό την «ταρίφα».

Σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες, το επίμαχο όχημα εμφανιζόταν ολοένα και συχνότερα στα χωριά, καθώς η ζήτηση αυξανόταν. Ωστόσο, στα εν λόγω χωριά επικρατούσε «ηλεκτρισμένο» κλίμα, καθώς κάποιοι κάτοικοι και κυρίως γυναίκες διαμαρτύρονταν έντονα για τις συχνές επισκέψεις του αμαρτωλού οχήματος. Μάλιστα, είχαν αρχίσει να ξεσηκώνονται, απειλώντας με επεισόδια αν δεν επιληφθούν της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές.


KOMOTHNH - O εραστής και ο… σκύλος
Για γέλια και για κλάματα ήταν το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή με «πρωταγωνιστές» μια νεαρή, νόστιμη γυναίκα, τον σκύλο της και έναν γυμνασμένο νεαρό. Η γυναίκα ζούσε ερωτικές στιγμές με τον εραστή της μέσα στη μονοκατοικία της, όταν ο άνδρας της έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια. Ενα απόγευμα που ο σύζυγος έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε αργά το ίδιο βράδυ, το ζευγάρι κανόνισε συνάντηση. Ομως, δεν στάθηκε τυχερό, γιατί ο ανυποψίαστος σύζυγος επέστρεψε να πάρει κάτι σημαντικό που είχε ξεχάσει και το οποίο θυμήθηκε καθ' οδόν.

Η σύζυγος αντιλαμβανόμενη το κλειδί στην πόρτα έσπευσε να κρύψει τα ρούχα του εραστή της, ενώ εκείνος, γυμνός όπως ήταν, πήδηξε από το παράθυρο στην αυλή. Ο άμοιρος δεν ήξερε τι τον περίμενε, αφού ο τεράστιος σκύλος του σπιτιού που τον αντιλήφθηκε τού έκανε… νάζια. Είδε και έπαθε ο εραστής να τον αποφύγει, αλλά το ζωντανό τίποτα: ήθελε έρωτες με τον γυμνό νεαρό! Τελικά, όταν ο σύζυγος -ο οποίος δεν κατάλαβε τίποτα- έφυγε, η ερωμένη του βγήκε άρον άρον στην αυλή και κατάφερε να σώσει τον αγαπημένο της. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ο νεαρός μετά το χουνέρι που έπαθε είχε αντοχές να συνεχίσει…


ΡΟΔΟΣ - Οι… προικισμένοι Νιγηριανοί

Αλλο ένα πικάντικο περιστατικό που αναστάτωσε το Νησί των Ιπποτών ήταν εκείνο με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς. Οι αλλοδαποί έφτασαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και από το μεροκάματο του μόχθου σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο. Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες Ροδίτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι.

Μάλιστα, ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερις φίλες έγινε talk of the town για πολύ καιρό. Οι ζωηρές Ροδίτισσες, όπως φαίνεται, δεν περίμεναν ότι οι τέσσερις Αφρικανοί τους οποίους είχαν «ψωνίσει» από τη λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου, όπου συνήθως οι αλλοδαποί περιμένουν εργολάβους για μεροκάματο, θα τους προκαλούσαν τόσο μεγάλη… ζημιά! Ολα είχαν κανονιστεί για το «hot» μπάτσελορ πάρτι της μίας από αυτές και οι «καλεσμένοι» είχαν φτάσει στην ώρα τους. Το γλέντι άναψε, με τη συντροφιά να επιδίδεται σε άγριο σεξ! Δυστυχώς, ήταν πράγματι άγριο, αφού οι Νιγηριανοί χρησιμοποιούσαν και σεξουαλικά βοηθήματα που προκάλεσαν αιμορραγία στις γυναίκες. Χρειάστηκε οι φίλες να διακόψουν απότομα το… πάρτι και να μεταβούν γρήγορα στο νοσοκομείο.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - H «καυτή» νοσοκόμα

Οργια μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου Καλαβρύτων έκανε ζωηρή νοσοκόμα με τον ή τους ερωτικούς παρτενέρ της, μία ανάσα από τους θαλάμους όπου νοσηλεύονταν οι ασθενείς! Η συγκεκριμένη νοσοκόμα, λόγω της θέσης της, φέρεται ότι είχε πρόσβαση στους περισσότερους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος και μάλιστα είχε διαλέξει έναν από αυτούς προκειμένου να τον μετατρέψει σε κρυφή ερωτική φωλιά. Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από τον… σύζυγό της, έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού της στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Ωστόσο, η δραστηριότητα της νοσοκόμας έγινε γρήγορα γνωστή στους κύκλους του νοσοκομείου και έτσι δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά των διοικητών του, οι οποίοι πήραν δραστικά μέτρα, κλειδώνοντας το επίμαχο δωμάτιο και αφαιρώντας από τη γυναίκα τα κλειδιά.


ΛΑΡΙΣΑ - Meeting με αλλοδαπές

Απίστευτη ιστορία με ερωτικό «τρενάκι» είχε προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη της Λάρισας και είχε κάνει πολλούς να κλαίνε από τα γέλια. Πέντε Λαρισαίοι επιχειρηματίες είχαν κλείσει συμφωνία με τέσσερις καλλίγραμμες αλλοδαπές να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα και να περνούν το βράδυ μαζί. Μάλιστα, για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα νοίκιαζαν σε ξενοδοχείο δύο δωμάτια, το ένα δίπλα στο άλλο, και σε διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Στο ένα δωμάτιο έμεναν οι κοπέλες και στο άλλο οι επιχειρηματίες. Μόλις το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα, οι πόρτες άνοιγαν και το παιχνίδι κρατούσε μέχρι πρωίας.

Ομως, η ξαφνική κούραση και οι σαββατιάτικες απουσίες από το κρεβάτι έβαλαν ψύλλους στα αυτιά της συζύγου ενός εκ των ζωηρών Λαρισαίων, η οποία προσέλαβε ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Οταν η γυναίκα πληροφορήθηκε τα κατορθώματα του συζύγου της, εισέβαλε μαινόμενη στο ξενοδοχείο πιάνοντάς τον στα πράσα, ενώ από τις φωνές της ξεσηκώθηκε όλο το τετράγωνο.


ΠΑΤΡΑ - Στον καταυλισμό με Αφγανούς

Διψασμένες για σεξ φαίνεται πως είναι τέσσερις νεαρές γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες μπαινοβγαίνουν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών και επιδίδονται μαζί τους σε όργια. Φανερά αγανακτισμένος, κάτοικος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός, κατήγγειλε το περιστατικό ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας. Οι κυρίες αυτές επιδίδονται ακόμη και σε υπαίθριο σεξ με τους λαθρομετανάστες, ενώ οι φωνές τους ακούγονται τόσο έντονα που κλείνουμε τα παιδιά μας στο σπίτι».

Σχεδόν κάθε βράδυ, οι καλλίγραμμες κοπέλες επισκέπτονται τον καταυλισμό και μπαίνουν μέσα σε μία συγκεκριμένη παράγκα, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- έχει μετατραπεί σε οίκο ανοχής. Τέσσερις νεαροί Αφγανοί τις περιμένουν πάντα στην είσοδο. Μόλις οι γυναίκες φτάσουν, τις παίρνουν αμέσως στην αγκαλιά τους και αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων αλλά και των συμπατριωτών τους. Μάλιστα, αρκετές φορές δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους έξω από την παράγκα και να επιδίδονται σε πεοθηλασμό!


ΗΛΕΙΑ - Την έσερνε στο χωριό απ' τα μαλλιά και γυμνή

Ξινή της βγήκε η απιστία, αφού ο άνδρας της την έπιασε στα πράσα και την τιμώρησε πολύ άσχημα. Το παράνομο ζευγαράκι δεν περίμενε ποτέ ότι η ερωτική συνεύρεσή του θα κατέληγε σε διασυρμό για τη μία και κυνηγητό για τον άλλο. Ο ανυποψίαστος σύζυγος γύρισε στο σπίτι από τη δουλειά του νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα και προτού μπει μέσα, πέρασε από την αποθήκη για να αφήσει κάποια εργαλεία του. Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του: η νεαρή σύζυγός του βρισκόταν στο δάπεδο -όπως τη γέννησε η μάνα της- και χαϊδολογιόταν με έναν νεαρό με την ίδια… περιβολή.

Το αρχικό σοκ του απατημένου διαδέχτηκε η οργή και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, επιχείρησε να επιτεθεί στο ζευγάρι. Ο εραστής με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να ξεγλιστρήσει και έγινε καπνός, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα σύξυλη και… αβοήθητη. Δευτερόλεπτα μετά, εξαγριωμένος ο απατημένος, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε έξω από την αποθήκη και κατόπιν άρχισε να την περιφέρει γυμνή στους δρόμους τού χωριού, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους κατοίκους, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν για να βοηθήσουν τη… μαλλιοτραβηγμένη.


ΡΟΔΟΣ - Την κούρεψε με την ψιλή, επειδή τον απάτησε

Την κούρεψε γουλί και την έβγαλε στον δρόμο μόνο με τα εσώρουχα! Ο λόγος για έναν εξοργισμένο Ροδίτη επιχειρηματία, ο οποίος με τη βοήθεια ντετέκτιβ είχε πιάσει επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον εραστή της τη σύζυγό του. Παρά το σοκ, ο απατημένος τραβούσε το «ροζ» σκηνικό με κάμερα, ενώ ο ιδιωτικός αστυνομικός έβγαζε φωτογραφίες. «Μετά την έπιασα και την κούρεψα» είχε πει ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην «Espresso». «Με έκανε ρεζίλι σε ολόκληρο το νησί. Αυτό που με πείραξε ήταν πως μου το έπαιζε ερωτευμένη. Θα μπορούσε να μου είχε πει να χωρίσουμε» είχε πει χαρακτηριστικά.
Η Ρόδος είχε βουίξει τότε από την πιπεράτη ιστορία και οι περισσότεροι δεν την έχουν ξεχάσει.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick