twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Νοεμβρίου 2009

Η ώρα της κάλπης για τη Νέα Δημοκρατία...

Άνοιξαν στις 07:00 οι κάλπες στα 1.584 εκλογικά τμήματα για την εκλογή του 7ου προέδρου της ΝΔ. To αποτέλεσμα μοιάζει αμφίρροπο, καθώς θα κριθεί από πολλούς παράγοντες και -κυρίως- από την προσέλευση των ψηφοφόρων.

Όποιος επιθυμεί να ψηφίσει θα πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης. Eπίσης, χρειάζεται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΝΔ και τα εκλογικά τμήματα) και η καταβολή συνδρομής 2 ευρώ.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση αν σε κάποιο τμήμα παρατηρηθεί μεγάλη προσέλευση.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 21:00, οπότε και θα έχει ενσωματωθεί το 20%, ενώ πιο καθαρή εικόνα για το ποιος έχει το προβάδισμα και αν θα χρειαστεί β’ γύρος αναμένεται μετά τις 23:00.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το αποτέλεσμα θα κρίνει η προσέλευση στις κάλπες, η δομή του εκλογικού σώματος (φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο) και τα γεωγραφικά κριτήρια.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει στις 9:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου

Μουσούρου 70) ενώ νωρίτερα, στις 9:00 ,ο κ. Αντώνης Σαμαράς θ’ ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο 1063 εκλογικό τμήμα Πύλου (αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου), στο Νομό Μεσσηνίας. Στη Θεσσαλονίκη και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 11.00 το πρωί, θα ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick