twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Νοεμβρίου 2009

Το DNA έδειξε τον δολοφόνο...

Τον πρόδωσε το DNA του! Νέα, συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 31χρονης Μαντώς Ντάφου στο Βόλο. Αν και ο βασικός ύποπτος και πρώην σύντροφος του θύματος επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση με το φονικό, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι το γενετικό του υλικό ταυτοποιείται με το δέρμα που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης κοπέλας!

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αποτελέσματα, από τα οποία μάλιστα αποδεικνύεται ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους, ο 29χρονος -με πρόσωπο ανέκφραστο- φέρεται να εξήγησε ότι η κοπέλα απλώς τον χάιδεψε (!) στο πρόσωπο, όπως συνήθιζε. Ισχυρισμός ο οποίος (σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά την

πολύωρη ανάκρισή του) δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Τα νέα στοιχεία, καθώς και η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον μοναδικό μάρτυρα της παρουσίας του στο σπίτι της 31χρονης τη νύχτα του φονικού, έκαναν τον νεαρό να παραδεχτεί τελικά ότι στις 16 Νοεμβρίου βρισκόταν στο Βόλο και όχι στην Κρήτη - όπως αρχικά ισχυριζόταν προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά του. Ηταν, όπως φαίνεται, μία απόπειρά του να ρίξει τις υποψίες στο φίλο της Μαντώς, ο οποίος προσέτρεξε στο σπίτι της λίγο πριν από τη δολοφονία της, όταν τηλεφωνικά και συνθηματικά τον κάλεσε σε βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας (που είναι ο βασικός στην υπόθεση) δεν έπεσε σε αντιφάσεις μετά την προχθεσινή εξέταση και εκείνη που είχε δώσει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick