twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Νοεμβρίου 2009

Βίντεο με ερωτικές σκηνές...βουλευτών από το MEGA!

Τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του καναλιού γιορτάζει το Mega αυτή την περίοδο με διάφορες εκπομπές και αφιερώματα. Ένα από αυτά ήταν και το Mega Sex που παρουσίασε Παρασκευή προς Σάββατο βράδυ ο σταθμός.
Από τις αισθησιακές σκηνές που πρόβαλλε το κανάλι, ξεχώρισαν αυτές με την Άντζελα Γκερέκου. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι η υφυπουργός Πολιτισμού παραμένει το ίδιο όμορφη με τότε και άκρως αισθησιακή, προκαλώντας πάντα τον θαυμασμό των ανδρών. Το πόσο δημοφιλής είναι άλλωστε φάνηκε και από τις χιλιάδες ψήφους που συγκέντρωσε και της έδωσαν την δυνατότητα να μας εκπροσωπήσει.



Το ίδιο δημοφιλής όμως παραμένει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος, που το ταλέντο στην υποκριτική ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε πραγματικά να καταφέρουν στην πολιτική, την πετυχημένη καριέρα που είχαν και στην τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick