twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Νοεμβρίου 2009

Πρόταση γάμου μέσω ραδιοφωνικού σταθμού από τον Robbie Williams



Ζωντανά στον αέρα έκανε πρόταση γάμου σήμερα Παρασκευή ο δημοφιλής βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς στη σύντροφό του Αΐντα Φιλντ, αφήνοντας κατάπληκτους τους ακροατές ενός αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού.

Η Φιλντ ήταν μαζί με τον Γουίλιαμς στο στούντιο για το "Κάιλ και Τζάκι 'Ο" σόου του ραδιοσταθμού 2DayFM του Σίδνεϊ, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου του άλμπουμ με τίτλο "Reality Killed the Video Star".

Σε ένα σημείο, όταν η παρουσιάστρια Τζάκι Χέντερσον έλεγε ότι το Σίδνεϊ έχει παράδοση στις προτάσεις γάμου διασημοτήτων, ο Ρόμπι Γουίλιαμς στράφηκε στη Φιλντ και τη ρώτησε: "Υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να παντρευτείς;"



Κι εκείνη απάντησε: "Με φέρνεις σε αμηχανία".

Τότε ο Γουίλιαμς είπε: "Θέλεις να με παντρευτείς;"

Μετά από μία σύντομη παύση, η 30χρονη Φιλντ είπε: "Ναι, θα σε παντρευτώ".

Ο Γουίλιαμς δεν είχε μαζί του δαχτυλίδι να της προσφέρει, οπότε η Χέντερσον τούς έδωσε ένα δαχτυλίδι σε σχήμα βατράχου που φορούσε και το οποίο ο Γουίλιαμς πέρασε στο δάχτυλο της Φιλντ.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος τώρα ζει στο Λος Άντζελες, είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ενώ το Μάρτιο του 2007 υπεβλήθη σε αποτοξίνωση για εθισμό σε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Το νέο του άλμπουμ είναι το πρώτο που κυκλοφορεί τα τελευταία τρία χρόνια.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick