twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Δεκεμβρίου 2009

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 1-0 : Βίντεο με το γκολ του αγώνα

Με άδεια τα χέρια έφυγε από το «Αλί Σαμί Γεν» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Γαλατάσαραϊ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον ψάχνει έναν βαθμό για την πρόκριση στους «32» του Europa League στον εντός έδρας αγώνα του (16/12) με στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ράικαρντ πέτυχε στο 50' ο Σαρπ.

Ο Χενκ Τεν Κάτε παρέταξε τον Παναθηναϊκό στον αγωνιστικό χώρο του «Αλί Σαμί Γεν» με σύστημα 4-2-3-1 και μία ενδεκάδα, η οποία είχε αρκετές αλλαγές εν συγκρίσει με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Τζόρβας, ενώ η «πράσινη» οπισθοφυλακή αποτελούνταν από τα αριστερά προς τα δεξιά από τους Δάρλα, Σαριέγκι, Καντέ και Βύντρα.

Στα χαφ ξεκίνησαν οι Σιμάο Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης, μπροστά τους ήταν οι Ρουκάβινα και Καραγκούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Σισέ.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν αιφνιδιάστηκε, καθώς η υπεροχή τους ήταν φλύαρη.

Εξαίρεση βέβαια αποτελεί η φάση του 19ου λεπτού, όταν η άμυνα του «τριφυλλιού» αδράνησε. Αποτέλεσμα: να πετύχει γκολ η Γαλατάσαραϊ, το οποίο όμως δεν μέτρησε.

Ο Σαρπ έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Νοντά και έτσι έβγαλε τον συμπαίκτη του σε αντικανονική θέση.

Η «τσιμ μπομ» μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι «πράσινοι» ανέβαζαν στροφές, καταφέρνοντας να ισορροπήσουν το παιχνίδι.



Στο 37’ μάλιστα σημειώθηκε η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για το «τριφύλλι» με το πλασέ του Σισέ, που όμως απομάκρυνε σε κόρνερ ο Φράνκο.

Στο 43’ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Κιούελ , ο οποίος έκανε κεφαλιά σε άδειο τέρμα, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού έφυγε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη στην πρώτη καλή ευκαιρία τους οι Τούρκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τη βοήθεια βέβαια του Ζιλμπέρτο.

Στο 50’ μετά από χτύπημα φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Σαρπ έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Βραζιλιάνο μέσο του Παναθηναϊκού και αντί για άουτ, άλλαξε πορεία και βρέθηκε στα δίχτυα του Τζόρβα.

Οι πράσινοι στη συνέχεια αντέδρασαν και βγήκαν μπροστά για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρία για να το πετύχουν: με την κεφαλιά του Ρουκάβινα που πέρασε άουτ και το σουτ του Σισέ, που απομάκρυνε ο Λέο Φράνκο με τα πόδια σε κόρνερ.

Βέβαια η ομάδα του Τεν Κάτε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και στη φάση του 76’ όταν ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τοπάλ πάνω στον Νίνη.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των παικτών του «τριφυλλιού» δεν άλλαξε κάτι, κι έτσι Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει το βαθμό, που θα του χαρίσει την πρόκριση στον εντός των τειχών αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Λέο Φράνκο, Σαμπρί, Γκιοκχάν Ζαν (30’ Μπάρις), Σερβέτ, Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Σαρπ, Ελάνο (73΄Αϊχάν), Κιούελ (63’ Κεϊτά), Αρντά, Νοντά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας (46’ Σπυρόπουλος), Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (62’ Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα, Καραγκούνης (73' Νίνης), Σισέ.

6ος Όμιλος

Ντινάμο Β.-Στουρμ Γκρατς 2-1
(41', 57' Νικουλάε - 5' Σονλάιτνερ)

Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός 1-0 (49' αυτ. Ζιλμπέρτο)

Η βαθμολογία

1. Γαλατάσαραϊ 13 (12-3) *
2. Παναθηναϊκός 9 (4-4)
3. Ντινάμο Β. 6 (4-9)
4. Στουρμ Γκρατς 1 (2-6)

Τελευταία αγωνιστική (16/12)
Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου (20:00)
Στουρμ Γκρατς-Γαλατάσαραϊ (20:00)
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick