twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Δεκεμβρίου 2009

Αλλεργικό σοκ έπαθε η Ναταλία Λιονάκη

Η είδηση ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έκανε τους δημοσιογράφους να τρέχουν αναζητώντας την αιτία. Χθες, νωρίς το απόγευμα, η φημολογία ότι νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης ήταν έντονη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η ηθοποιός έπαθε αλλεργικό σοκ, που έκανε τη μητέρα της Ευγενία Λιονάκη να τρελαθεί από την αγωνία. Η κυρία «Τζένη», όπως την αποκαλεί η Ναταλία, έφυγε αμέσως για την Κρήτη, προκειμένου να διαπιστώσει με τα μάτια της ότι η κόρη της είναι καλά. Εξάλλου, το αλλεργικό σοκ -αν δεν χορηγηθεί εγκαίρως ειδική αγωγή στον ασθενή- μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο...

Η όμορφη ηθοποιός, που σόκαρε πριν από μερικούς μήνες το πανελλήνιο με την απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, την Τετάρτη το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης. Την πήγαν στα Επείγοντα, όπου της δόθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Η Ναταλία δεν είχε ενημερώσει σχετικά τη μητέρα της, αφού δεν ήθελε να την

ανησυχήσει. Ομως, η κυρία Τζένη ειδοποιήθηκε από μία φίλη της από την Κρήτη. Οπως ήταν φυσικό, αμέσως έφυγε από την Αθήνα κι έσπευσε κοντά της. Οταν διαπίστωσε ότι το κορίτσι της ήταν καλά, ανέκτησε το χαμόγελό της.

«Επαθε αλλεργία, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο που εφημέρευε και εκεί της έβαλαν ορό με αντισηπτικά και κορτιζονούχα», λέει στην «Espresso» η κ. Ευγενία. «Ρώτησα τους γιατρούς τι προκάλεσε το αλλεργικό σοκ και μου απάντησαν ότι ακόμα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζουν. Τα μάγουλα, τα μάτια, όλο της το πρόσωπο ήταν πρησμένο... Χθες το πρωί, οπότε άρχισε να ξεπρήζεται, πήρε εξιτήριο (σ.σ.: στις 9.30). Μετά από δυο μήνες θα υποβληθεί σε εξετάσεις» προσθέτει.

Οταν η Ναταλία είδε τη μητέρα της, δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάτια της. «Τι κάνεις, μανούλα μου; Σε ευχαριστώ που ήρθες να με δεις!» ήταν οι πρώτες της λέξεις και η κυρία Τζένη αμέσως της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Την ίδια στιγμή, όμως, η παραφιλολογία είχε οργιάσει. Βούιζε ο τόπος πως η Ναταλία είχε μεν κάνει εισαγωγή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, πλην όμως στην Ψυχιατρική Κλινική του. Η «Espresso» επικοινώνησε και με την Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου, απ’ όπου μας είπαν ότι ουδέποτε η ηθοποιός νοσηλεύτηκε εκεί. «Αν είναι δυνατόν! Αλλεργία έπαθε η κοπέλα!» τόνισαν χαρακτηριστικά.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick