twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκινά η δίκη για την φρικιαστική δολοφονία 35χρονης στην Αμάρυνθο από τους γονείς της


Η φρίκη επιστρέφει τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου θα καθίσουν στο εδώλιο ο Ιάπωνας πρώην διπλωμάτης Μασάμι Τανίντα και η σύζυγός του Μαρία, οι οποίοι, σύμφωνα με το ογκώδες κατηγορητήριο, φέρονται να σκότωσαν με φρικτό τρόπο πριν από ένα χρόνο την 35χρονη κόρη τους Αμφιθέα Τανίντα, στο σπίτι τους, στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Η ιστορία της στυγερής δολοφονίας της Αμφιθέας Τανίντα, που στις 5 Σεπτεμβρίου 2008 βρέθηκε νεκρή με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι, στην ντουλάπα του μπάνιου του πατρικού της σπιτιού στην Αμάρυνθο, θα αναβιώσει από τη Δευτέρα, με τους γονείς της στο εδώλιο του κατηγορουμένου να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για μια υπόθεση που συντάραξε την κοινή γνώμη με την αγριότητά της. Οι ίδιοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν το παιδί τους -μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού-, έκρυψαν από κοινού το πτώμα

μεταφέροντάς το με ένα σεντόνι στο μπάνιο του ισογείου και σκεπάζοντάς το με καθαριστικά είδη προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη!

«Είμαι αθώα, ουδέποτε έκανα κακό στο παιδί μου το οποίο υπεραγαπούσα. Σας παρακαλώ να με αφήσετε ελεύθερη και εμένα και τον σύζυγό μου για να προσκυνήσουμε στον τάφο του παιδιού μας» είχε δηλώσει στην αίτηση αποφυλάκισής της η 67χρονη μητέρα, ισχυρισμός τον οποίο μάλλον θα επαναλάβει και στο δικαστήριο. Από την πλευρά τους, οι δύο γονείς υποστηρίζουν ότι η κόρη τους αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γι’ αυτό οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Οτι ακόμη αναγκάστηκαν να κρύψουν το πτώμα για να μην το δει η εγγονή τους.

Αυτό τον ισχυρισμό των δύο γονιών καταρρίπτει η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία. Λέει, δηλαδή, το πόρισμα, ότι η άτυχη κοπέλα αρχικά ακινητοποιήθηκε με αιθέρα και στη συνέχεια της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με απποτέλεσμα να πεθάνει! Εις βάρος της 67χρονης μάνας αναμένεται να μετρήσει και η διαπίστωση ότι η ίδια, μεταθανάτια, προκάλεσε με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα κουζινομάχαιρο- ένα βαθύ τραύμα στον αριστερό καρπό του θύματος προκειμένου να φανεί όλο το περιστατικό ως αυτοκτονία.

Κόλαφος τέλος για την 67χρονη κατηγορούμενη ίσως αποδειχτεί και η κατάθεση του οικογενειακού της φίλου Ν.Τ., ο οποίος στην κατάθεσή του είχε πει ότι μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη τού τηλεφωνούσε διαρκώς ρωτώντας τον αν ξέρει γιατρό που να δίνει πιστοποιητικό θανάτου, επειδή θέλει να πάρει την κηδεμονία του μωρού για να μην την πάρει ο σύντροφος της κόρης της, ενώ τον κάλεσε να φέρει λουλούδια για να χαιρετήσει την άτυχη 35χρονη για τελευταία φορά!

Οπως είχε πει τότε στην κατάθεσή του ο σύντροφος του θύματος και αναμένεται να υποστηρίξει και ενώπιον της έδρας, η σχέση μεταξύ μάνας και κόρης όλα τα χρόνια ήταν προβληματική. Εκτός αυτού, η ηλικιωμένη κατηγορούμενη, που εναντιωνόταν στη σχέση της κόρης της με τον 34χρονο, σήμερα, δικηγόρο και εμφανιζόταν να διεκδικεί την κηδεμονία της τετράχρονης εγγονής της, απειλούσε εκείνον και τους γονείς του, χτυπούσε και κλείδωνε στη βίλα της Αμαρύνθου την κόρη της αναγκάζοντάς τη να ζητήσει δικαστική συνδρομή για να προστατευτεί.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick