twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Δεκεμβρίου 2009

Πατέρας θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας


Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα περιμένουν την έλευση του πελαργού! Το σχετικά νέο μέλος της πολιτικής ζωής του τόπου που «αναστάτωσε» κυρίως το γυναικείο πληθυσμό με τον πρωτόγνωρο -για πολιτικό- στιλ που καθιέρωσε γίνεται μπαμπάς!

Η σύντροφός του Μπέτυ, όπως την αποκαλούν, βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της κύησής της. Μάλιστα, συνειδητά δεν θέλουν να γνωρίζουν το φύλο του παιδιού!

«Απλώς, να είναι γερό» απαντούν σε πολύ φιλικά τους πρόσωπα που γνωρίζουν το επτασφράγιστο μυστικό τους. Το κερασάκι στην τούρτα; Δεν σκοπεύουν να παντρευτούν
και, όπως δηλώνει ο Αλέξης, θα είναι ο πρώτος Ελληνας πολιτικός που θα υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης!

Οι πληροφορίες μας θέλουν τον πρόεδρο του Συνασπισμού να πετάει στα σύννεφα. Οσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι θα γίνει απίστευτος χαζομπαμπάς! Ολοι μιλούν για ένα καλότυχο παιδί, αφού η είδηση της έλευσής του ήρθε στη ζωή του ζευγαριού στην πιο δύσκολη πολιτικά περίοδο του Αλέξη: όταν έδινε καθοριστική γι’ αυτόν εκλογική μάχη με πολλά ανοιχτά -κυρίως εσωκομματικά- μέτωπα. Τελικά, το κόμμα του μπήκε στη Βουλή και ο ίδιος στάθηκε όρθιος στους πλέον ισχυρούς κραδασμούς! Ηταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Ο δεσμός του (cool) Αλέξη με την Μπέτυ ξεκίνησε το ’87, όταν πήγαιναν στην Α’ Λυκείου. Και οι δυο τους φοιτούσαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Μαζί στα μαθήματα, μαζί και στις καταλήψεις του 1990-1991. Ο πληθωρικός χαρακτήρας της Μπέτυς ενέπνευσε τον Αλέξη, ωστόσο αυτό που τους έφερε πιο κοντά ήταν η ΚΝΕ, μέλη της οποίας υπήρξαν και οι δύο. Στη συνέχεια και μολονότι τα χρόνια περνούσαν, τίποτε το αρνητικό δεν μεσολάβησε που να στάθηκε εμπόδιο στο δεσμό τους.

Η Μπέτυ κατάγεται από την Καρδίτσα και έχει πάρει πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού. Στο παρελθόν, δε, είχε εργαστεί ως ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Με τον Αλέξη μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως τα ταξίδια και την αγάπη τους για το θέατρο. Τώρα, βέβαια, τους ενώνουν πολύ περισσότερα… Ελπίζουμε να συνεχίσουν να είναι cool τα βράδια σας με το μωρό στο παιδικό δωμάτιο! Να σας ζήσει, πρόεδρε!

Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick