twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Δεκεμβρίου 2009

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει Αντώνη Σαμαρά!


Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. και αδερφός της υποψήφιας προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντόρας Μπακογιάννη, στηρίζει τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ.

Για κάποιους είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν ότι μπορεί να συμβαίνει αυτή η πολιτική ανατροπή, ιδιαίτερα στο περιβάλλον της κυρίας Μπακογιάννη, το οποίο με έκπληξη πληροφορήθηκε την επιστολή του κ. Μητσοτάκη προς τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., στην οποία μεταξύ άλλων έλεγε: «Ολοι μας οφείλουμε να τον στηρίξουμε για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ξανά δυνατή και μεγάλη». Εντούτοις οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά προσωπική σχέση αλληλοεκτίμησης, η οποία φυσικά διαταράχτηκε το 1993, ωστόσο η βλάβη δεν ήταν ανήκεστος.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάει ιδιαίτερα τα πολιτικά

χαρακτηριστικά του Κυριάκου και ήταν από τους βουλευτές με τους οποίους επικοινώνησε μετά την εκλογή του. Τις μέρες μάλιστα που μεσολάβησαν από την περασμένη Κυριακή βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή», ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. φέρεται αποφασισμένος να τον αξιοποιήσει σε διακριτό ρόλο στο νέο οργανόγραμμα του κόμματος.

Ενδεικτική των προθέσεων του κ. Σαμαρά είναι η προχθεσινή παρουσία του βουλευτή στο συνέδριο του περιοδικού «Εκόνομιστ», στο οποίο μίλησε για την πράσινη ανάπτυξη εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ., ενώ από το επιτελείο του κ. Σαμαρά δεν αποκλείουν να ανατεθεί στον κ. Μητσοτάκη ο ρόλος του γενικού εισηγητή του κόμματος στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Οι ίδιες πηγές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο βουλευτής να αναλάβει και τον τομέα του Περιβάλλοντος στη «γαλάζια» σκιώδη κυβέρνηση που σχεδιάζει ο κ. Σαμαράς.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick