twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Δεκεμβρίου 2009

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του δημάρχου Παραλίας...

Σε ηλικία 50 ετών έχασε ξαφνικά τη ζωή του χθες τα ξημερώματα ο δήμαρχος Παραλίας Πατρών Δημήτρης Τσίγκας. Επειτα από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος πήγε σε εστιατόριο της περιοχής μαζί με κάποιους δημοτικούς συμβούλους για να δειπνήσουν.

Ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, ο δήμαρχος ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία και αποφάσισε να γυρίσει λίγο νωρίτερα από τους άλλους στο σπίτι του. Οι υπόλοιποι ανησύχησαν με αυτή του την απόφαση, αλλά δεν πίστεψαν πως πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Ο Δημήτρης Τσίγκας έφτασε στο σπίτι του και ενημέρωσε την οικογένειά του για την

αδιαθεσία που ένιωσε και αυτοί τον έπεισαν για καλό και για κακό να επισκεφτούν το νοσοκομείο. Ομως στη διαδρομή έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι οι συγγενείς του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο «409», όπου βρίσκονται και οι κλινικές του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας».

Οι γιατροί εκεί μάταια προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, καθώς είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή. Ηταν πολύ αγαπητός δήμαρχος και δάσκαλος της πόλης, πατέρας τριών παιδιών και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει συγκλονίσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick