twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Δεκεμβρίου 2009

Κάηκε το σπίτι του Μάριου Φραγκούλη...

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Μάριος Φραγκούλης. Η πυρκαγιά που ξέσπασε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στο σπίτι όπου διαμένουν οι δικοί του άνθρωποι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τους, κάτι που ο γνωστός καλλιτέχνης πληροφορήθηκε...
χιλιόμετρα μακριά. Ο ίδιος την ημέρα κατά την οποία συνέβη το ατυχές γεγονός βρισκόταν στην Αμερική, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται, με αποτέλεσμα η αγωνία του να κορυφωθεί. Ετσι, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν μπορούσε να έχει άμεση ενημέρωση για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα προσπαθούσε να πληροφορηθεί όλες τις λεπτομέρειες. Μέχρι τη στιγμή που ήταν πλέον σίγουρος ότι δεν έπαθε κανένας το παραμικρό. Μόνο τότε ηρέμησε.

Η πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στον πίνακα όπου συνδέεται το τζακούζι. Οι δύο γυναίκες, συγγενικά πρόσωπα του Φραγκούλη, οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι έσπευσαν να καλέσουν βοήθεια και η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής τις γλίτωσε από μεγαλύτερο κακό. Στο σπίτι προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, τις οποίες η οικογένεια θα αποκαταστήσει σιγά-σιγά.

Ο Μάριος Φραγκούλης, τραγουδιστής της όπερας με διεθνή και αναγνωρισμένη καριέρα στο εξωτερικό, είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις ανάγκες της δουλειάς του. Εχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου σε Ευρώπη και Αμερική και συνεργάστηκε με διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Μονσερά Καμπαγιέ, ο Αλφρέντο Κράους, κοντά στον οποίο πήρε μαθήματα φωνητικής, η Ρίτα Χάντερ. Από το 1992 και μέχρι σήμερα έχει ερμηνεύσει πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολύ γνωστά έργα του παγκόσμιου δραματολογίου. Αν και άνοιξε τα φτερά του σε όλο τον κόσμο, το Ελληνόπουλο που γεννήθηκε στην Αφρική αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα ζει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Αθήνα. Εδώ ζει η οικογένειά του, οι άνθρωποι τους οποίους ο Μάριος αγαπάει πάρα πολύ και στηρίζει. Το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή βρισκόταν μακριά τους τον αναστάτωσε. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα παραμείνει στην Αμερική και το διάστημα των εορτών και θα επιστρέψει αμέσως μετά στην Ελλάδα.

πηγή espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick