twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Δεκεμβρίου 2009

Νέα κόντρα του Σπύρου Πώρου με τον αρραβωνιαστικό της Καλομοίρας!

Oh my God. Τι λαχτάρα ήταν αυτή που έπαθε το Καλομοιράκι, το οποίο εκεί που δεν ξέρει τι είναι «υψώνω τη φωνή», βρέθηκε στη μέση ενός τσακωμού, που παραλίγο να κατέληγε σε τρελό πλάκωμα; Και όχι τίποτε άλλο, ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο αρραβωνιαστικός της, Γιώργος! Οπότε καταλαβαίνεις τι λαχτάρα πέρασε η μικρή πριν δύο βράδια σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών παρουσία άλλων «επώνυμων» της showbiz, αλλά και πολλών θαμώνων.

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Χρήστος Ψωμόπουλος (η Βασίλω πρώτη σε χαρά και ο Ψωμόπουλος σε καβγά), φίλος του Σπύρου Πώρου πήγε στον Γιώργο της Καλομοίρας και ζήτησε το λόγο για μία παρεξήγηση που είχαν οι δύο άνδρες στο παρελθόν. Ο Πώρος τον ακολούθησε και κουβέντα με την κουβέντα τα αίματα άναψαν. Αλλά με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε εκεί. Μετά από το βράδυ εκείνο, οι φήμες και τα σενάρια για την κόντρα του Πώρου με τον Γιώργο φούντωσαν, όπου κάποια (πολύ τολμηρά η αλήθεια) έλεγαν ότι ο φωτογράφος την έπεσε στην Καλομοίρα και ο αρραβωνιάρης από τότε τον έχει στην μπούκα.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι άλλη (φαντάζεσαι να την είχε πέσει στο Καλομοιράκι; Oh my God!) και θέλει τους δύο άνδρες να παρεξηγήθηκαν την περίοδο της Γιουροβίζιον, όπου ο Πώρος θα φωτογράφιζε την καλομοίρα με ρούχα της Τζένιφερ Λόπεζ. Σε κάποια πράγματα που αφορούσαν το κονσεπτ ο αρραβωνιάρης της δε συμφωνούσε και ο Πώρος (που είναι επαγγελματίας και διεθνής φωτογράφος) τα πήρε στο κρανίο και κάπου εκεί ξεκίνησε η κόντρα και απλά το βράδυ της Τρίτης είχε μία συνέχεια. Αν και οι δύο πλευρές την επόμενη μέρα μίλησαν κι έλυσαν την όποια παρεξήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick