twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Δεκεμβρίου 2009

Χαλάει ο καιρός από σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται για σήμερα Σάββατο, κυρίως στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα βόρεια.

Αττική

Αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, γρήγορα όμως θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Αττική από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα) πιθανώς τοπικά έντονες.

Άνεμοι: ασθενείς και γρήγορα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι 4 με 6 και το απόγευμα στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 2 έως 09 βαθμούς Κέλσιου. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στέρεα. Χιονιά στα ορεινά και πιθανώς στα ημιορεινά της ηπείρου (με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα).

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο ιόνιο 7 με 8 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση από το απόγευμα στην ανατολική στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο και από το βράδυ στη Θεσσαλία. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 5 με 7 και το βράδυ στα νησιά του ανατολικού αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick