twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Δεκεμβρίου 2009

Θα κάνει το δικό του "Χ-Factor" o Γιώργος Θεοφάνους!

Των Κώστα Κωνσταντίνου, Ανδρέα Μακρή

Μουσική Ακαδημία με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους πρόκειται να ανοίξει σύντομα στην Αθήνα. Ο μουσικοσυνθέτης σε μερικές εβδομάδες από σήμερα (στις αρχές του 2010) κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ανοίγει το δικό του X Factor. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso Κύπρου ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του X Factor ανοίγει όχι μία αλλά δύο μεγάλες μουσικές ακαδημίες με σκοπό ταλέντα (από Ελλάδα και Κύπρο) να μπορούν να φοιτήσουν σε αυτό και να γίνουν οι επόμενοι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Οι σχολές αυτές δεν θα διαφέρουν καθόλου από τις ευρωπαϊκές αφού σημαντικοί δάσκαλοι φωνητικής, κινησιολόγοι αλλά και γνώστες της μουσικής θα βρίσκονται εκεί με σκοπό να διδάσκουν όλες τις τεχνικές που χρειάζεται κάποιος για να γίνει ένας σωστός τραγουδιστής.

Η μία θα βρίσκεται στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένη στο Μαρούσι ενώ η δεύτερη σχολή θα είναι στα νότια, σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα. Η ιδέα αυτή για τον Γιώργο Θεοφάνους υπήρχε από παλιά. Εδώ και αρκετά χρόνια τριγυρνούσε στο μυαλό του η συγκεκριμένη ιδέα και μετά την συμμετοχή του στο X-Factor αποφάσισε προφανώς πως είχε έρθει ο καιρός για να κάνει τα σχέδιά του πραγματικότητα. Η τόση δημοτικότητα που απέκτησε, και οι σοβαροί αλλά και σκληροί χαρακτηρισμοί του στους υποψήφιους τραγουδιστές, έδωσαν στον Κύπριο έπεισαν για την ικανότητά του να διακρίνει από μίλια μακριά τα ταλέντα στη μουσική βιομηχανία. Η μία σχολή όπως μάθαμε θα είναι για μικρούς, ενώ η δεύτερη για μεγαλύτερης ηλικίας νέους. Η μεν πρώτη θα είναι για παιδιά ηλικίας από 3 έως και 6 ετών περίπου ενώ η δεύτερη θα είναι από 6-8 χρονών έως και 25. Αν και δεν παίζουν και τόσο ρόλο οι ηλικίες, εντούτοις οι μαθητές -μελλοντικοί καλλιτέχνες- θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Ο ίδιος βρήκε δύο κτιριακές εγκαταστάσεις, η μία στη Γλυφάδα και η άλλη στο Μαρούσι και έχουν ήδη αρχίσει τις εργασίες για να μετατραπούν αυτά τα κτίρια σε δύο καθωσπρέπει μουσικές ακαδημίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γιώργου Θεοφάνους, η πρώτη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στα μέσα Ιανουαρίου ενώ η δεύτερη λίγο αργότερα. Κι επειδή οι σχολές αυτές θα χρειαστούν σημαντικούς καθηγητές φωνητικής τοποθέτησης, σας αποκαλύπτουμε ότι ήδη ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης έχει κάνει προτάσεις σε μεγάλα ονόματα στο χώρο της μουσικής διδασκαλίας και οι απαντήσεις τους είναι θετικές. Μάλιστα ακούγεται ότι πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας από την Κύπρο ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να κάνουν εγγραφή στις σχολές του Γιώργου Θεοφάνους.

(κατηγορία: star system)

Πηγή: Espresso Κύπρου
Panoramapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick