twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Δεκεμβρίου 2009

Θυσαυρίζει από το twitter η Kim Kardashian!


Δέκα χιλιάδες λόγους έχει η Kim Kardasian για να ανανεώνει τον λογαριασμό της στο Twitter, λόγω της πολύ ευγενικής χορηγίας διαφημιστικής εταιρείας.

Αυτό που για τους περισσότερους είναι ανάγκη έκφρασης, επικοινωνίας και ενημέρωσης για την 29χρονη ηθοποιό(;), μοντέλο(;), παρουσιάστρια(;) και γενικώς διασημότητα, είναι ένας τρόπος για να αυξάνει τις καταθέσεις της.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η Kardashian λαμβάνει 10.000 δολάρια, κάθε φορά που αλλάζει το Status της στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από συμφωνία με διαφημιστική εταιρεία. Είναι έτσι η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα του Twitter.

Περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι ακολουθούν τον λογαριασμό της Kardashian στο

Twitter και επομένως μπορούν να βλέπουν αυτά που γράφει. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που συνεργάζεται με την παρουσιάστρια, έχει άμεση πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.


Έτσι η 29χρονη που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ρεάλιτι, αλλά και από μια κασέτα με προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο, αναφέρεται συχνά στο πώς χρησιμοποιεί διάφορα προϊόντα και αλλάζει το Status της πολλές φορές την ημέρα.

Όπως δήλωσε ο συνιδρυτής της διαφημιστικής με την οποία συνεργάζεται η Kardashian, υπάρχει όρος ώστε να πληρώνεται για ένα μόνο από αυτά τα posts κάθε μέρα, "για να μην αποξενωθεί από το κοινό της, κάνοντας συνεχώς διαφήμιση" ή θα μπορούσε να υποθέσει κανείς για να μην χρεοκοπήσει η εταιρεία.

Η Kim Kardashian, η οποία δηλώνει εξαρτημένη από το Twitter, πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια φωτογράφισης, που έκανε με τις αδερφές της με θέμα από βίντεοκλιπ της Beyοnce.
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick