twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Ιανουαρίου 2010

Γνωστός πανελίστας παρενοχλεί σεξουαλικά καλεσμέvες

Με το ζόρι... γυναικοκατακτητής θέλει να γίνει πανελίστας γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, που δεν διστάζει να παρενοχλεί σεξουαλικά τις καλεσμένες και ούτε ο... γάμος του δεν φαίνεται ικανός για να τον σταματήσει!

Το κόλπο του ερωτιάρη απλό: πρώτα πιάνει κουβέντα στις κοπέλες την ώρα του μακιγιάζ, τις «λούζει» με κομπλιμέντα και μετά έρχονται οι «πονηρές» προτάσεις!

Κι αν κάποια του αντισταθεί;

Δεν αποκλείεται να δεχθεί τα φραστικά πυρά του κατά την διάρκεια της εκπομπής και, μάλιστα, on air!

Τα ίδια και χειρότερα, όμως, κάνει και σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο όπου εργάζεται και, μάλιστα, σε καίριο πόστο: πολλές κοπέλες που δούλεψαν μαζί του ως δόκιμες δημοσιογράφοι δέχθηκαν ουκ ολίγα σεξουαλικά υπονοούμενα και προτάσεις.

Μάλιστα, σε κάποιες έταξε και... καριέρα, αν υποκύψουν στο κόρτε του!

Ο παντρεμένος γυναικάς έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους συνεργάτες του, καθώς δεν είναι λίγοι που εκτιμούν πως το σκάνδαλο δεν θα αρχίσει να γίνει ευρέως γνωστό και να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Άλλωστε, κάποιες από τις κοπέλες αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πάνε στον Εισαγγελέα...

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick