twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιανουαρίου 2010

Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον Βασίλειο Κωστέτσο!


Μια τυπική προτροπή «κάνεις λίγο πιο κει να περάσω;» κατέληξε ανήμερα της γιορτής του -του Αγίου Βασιλείου- στην πλέον βίαιη στιγμή. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», στις 5.30 περίπου τα ξημερώματα, από νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού. Αγνωστος του επιτέθηκε, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός σχεδιαστής, με σιδερογροθιά.

Ο Βασίλειος διασκέδαζε με παρέα φίλων καλεσμένων στην ονομαστική του εορτή. Ο ίδιος περιγράφει στην «Espresso» το περιστατικό: «Σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα και επιστρέφοντας στο τραπέζι είδα τον μετρ να συζητάει με κάποιον. Επειδή έκλειναν το διάδρομο τους παρακάλεσα να κάνουν λίγο πιο κει. Μάλιστα τους ευχήθηκα και καλή χρονιά. Αντ' αυτού, ο κύριος που ήταν μαζί με τον μετρ μου είπε: “Αντε, ρε συ, με τη φούστα!” Εγώ του απάντησα: “Μήπως φοράς εσύ φούστα;” Αμέσως άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Πρέπει να είχε σιδερογροθιά, γιατί το τραύμα έφτασε μέχρι το κόκαλο».

Ακόμη και κατά την περιγραφή ο Βασίλειος ήταν ταραγμένος. Το σοκ που δέχτηκε ήταν ισχυρό. «Επεσα κάτω, ήρθε η βοηθός μου, η Σοφία και φώναζε: “Παιδιά, πιάστε τον”! Από το πρόσωπό μου έτρεχε αίμα, είχα ήδη πρηστεί και η Σοφία ειδοποίησε την αστυνομία. Προτού πάω στο νοσοκομείο έδωσα κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης όπου και υπέβαλα μήνυση κατ’ αγνώστων. Στο ίδιο σημείο που με τραυμάτισε όταν ήμουν εννέα χρόνων με είχαν χτυπήσει με όπλο και κινδύνευσα να χάσω το μάτι μου. Στο νοσοκομείο μού έκαναν ράμματα και τις απαραίτητες εξετάσεις».

Ωστόσο, το παράπονο του γνωστού σχεδιαστή είναι ότι η αστυνομία δεν επέδειξε τον κατάλληλο ζήλο προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης. Θεωρεί ότι είναι γνωστός στη νυχτερινή Αθήνα, αφήνει μάλιστα αιχμές ότι μπορεί να πουλάει προστασία σε μαγαζιά και για να μην πάει αυτόφωρο τον καλύπτουν. Οπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο σωματότυπος και το ύφος του τον προδίδουν. Ο μετρ, όπως έδειχνε, γνώριζε καλά την ταυτότητά του». Αυτή τη στιγμή, ο Βασίλειος Κωστέτσος φέρει μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του.
Espressonews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick