twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιανουαρίου 2010

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη


Αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πολύ Μπλα Μπλα». Η κα Γκαγκάκη μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στον ΑΝΤ1 τον τελευταίο καιρό. Για το δελτίο ειδήσεων που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσει πιο πολιτικό χαρακτήρα, για τα παράπονα του Θέμου, που όπως είπε τα νούμερα τηλεθέασης επιβεβαίωσαν την επιλογή Λάτσιου να αλλάξει ώρα στην εκπομπή του και για το δίδυμο του «10 με 1 μαζί».

Ειδικά, για τον Γ. Καραμέρο και το Σ. Χαριτάτο η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 είπε ότι την έχουν ενοχλήσει οι σπόντες του… διδύμου προς το Γ. Λάτσιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ άδικο αυτό για τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, μιας και η ιδέα για να αναλάβουν το πρωινό οι δυο τους ήταν δική του.

Μάλιστα η κα. Γκαγκάκη είπε ότι ο Γ. Λάτσιος ήταν ο μοναδικός που πίστεψε στους δύο παρουσιαστές και ότι τώρα που τα media τους έχουν κάνει θεούς ίσως είναι πιο δύσκολο γι’ αυτούς να πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν την αξία τους.


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick