twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιανουαρίου 2010

Καθηγητής σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας...

Είχε πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα. Σοκ από την σκληρότητα του υλικού.
Με την κωδική ονομασία “Δίδυμοι” η αστυνομία ξεσκέπασε και συνέλαβε άλλα 10 άτομα για παιδική πορνογραφία.
Τρείς ολόκληρους μήνες κράτησε η επιχείρηση και αφορούσε σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 40χρονος καθηγητής γυμνασίου από την Θεσσαλονίκη. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν πάνω από 4.000 φωτογραφίες μικρών παιδιών.

Επίσης συνελλήφθη ένας 26χρονος που είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, και στον υπολογιστή του βρέθηκαν πάνω από 3.000 φωτογραφίες.
Δικογραφίες έχουν σχηματισθεί σε βάρος ενός 39χρονου από τη Νέα Ιωνία και ενός ιντερνετ καφέ και ενός ξενοδοχείου στις Σπέτσες.

Συνολικά το υλικό που βρήκαν οι άντρες του σώματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι πολύ σκληρό και αφορά βίντεο και φωτογραφίες με παιδιά μηνών έως και 12


χρονών. Μάλιστα το συνολικό υλικό είναι χωρητικότητας 13 terra!

Οι συλλήψεις έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία πιστεύεται ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και άλλοι μπλεγμένοι αφού μετά από ψηφιακή ανάλυση διαπιστώθηκε η εμπλοκή 38 ηλεκτρονικών ιχνών Ελλήνων χρηστών ίντερνετ.

Μέχρι τώρα κατασχέθηκαν δώδεκα σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένα λάπτοπ και πάρα πολλά CD-DVD.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους εμπλεκόμενους είναι πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια.

Σύμφωνα από την παγκόσμια ψηφιακή έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο διαπιστώθηκε η εμπλοκή 38 ηλεκτρονικών ιχνών Ελλήνων χρηστών Ίντερνετ, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα ίχνη των 10 που κατηγορούνται.

Οι κατηγορούμενοι κατείχαν και διακινούσαν χιλιάδες ψηφιακά αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, η σκληρότητα του οποίου σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πρωτοφανής.
Newsit(.gr)

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Πάλι Καθηγητής κι εδώ παναθεμάτονε!?Τελικά άλλη δουλειά ΔΕΝ έχουν να κάνουν αυτοί οι κρατικοδίαιτοι "σκατιάρηδες"!Τα παιδιά ευτυχώς μαθαίνουν από μόνα Τους τα γράμματα.Όλοι για πνίξιμο είναι Αυτοί οι ανώμαλοι κι' αργόσχολοι!!!Αλλά βλέπεις είναι και "Τα προσωπικά Δεδομένα"και..το άλλο το ότι ο Κατηγορούμενος λέει είναι "ιερό πρόσωπο"Αι σιχτήρ.......

papagalaki είπε...

Οι καθηγητές μάλλον έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.Έτσι εξηγείται ότι είναι παντού μπλεγμένοι...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick