twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιανουαρίου 2010

Ετοιμάζεται νέα συνεργασία Βίσση - Καρβέλα

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλαξε η Άννα Βίσση στο Νίκο Καρβέλα, ανακοινώνοντάς του από την πίστα του «Αθηνών Αρένα», την επιθυμία της να ξανασυνεργαστούν.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr βρισκόταν εκεί, στο "Αθηνών Αρένα", λίγο πριν τις 12 το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν ο συνθέτης, η σύντροφός του Αννίτα Πάνια και ο επιστήθιος φίλος τους Κώστας Δροσόπουλος περνούσαν την πόρτα του κέντρου που τραγουδά η σούπερ σταρ για να της ευχηθούν.

Εκείνη, με το που τους αντιλήφθηκε από πάνω από την πίστα, δεν κατέβηκε να τους χαιρετίσει, όπως συνηθίζει να κάνει όταν στην παρέα του Καρβέλα βρίσκεται και η Πάνια, όμως έτοιμη να ερμηνεύσει το «Δώδεκα», ζήτησε από το κοινό της να χειροκροτήσει το συνθέτη του τραγουδιού, με τον οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά
θα ήθελε να ελπίζει πως θα συνεργαστούν ξανά.

Τα λόγια της Αννούλας εξέπληξαν ευχάριστα τον πρώην σύζυγο και δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών της, ο οποίος της απάντησε με ένα χαμόγελο γεμάτο νόημα.

Γεγονός είναι ότι οι πειραματισμοί της Βίσση με διάφορους συνθέτες πέραν του ότι δε της χάρισαν την επιθυμητή για την ίδια επιτυχία, δεν της πρόσφεραν και την ασφάλεια που αισθάνεται με τις δημιουργίες του Καρβέλα, οι οποίες είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της.

Οι διαταραγμένες μέχρι και πρότινος σχέσεις τους όμως, απαγόρευαν κάθε σκέψη για επαγγελματική επανασύνδεση.

Μέχρι που ήρθε η… αποκατάσταση, αλλά και η… υποχρεωτική συνύπαρξή τους για το στήσιμο του προγράμματος της τραγουδίστριας, το οποίο βασίζεται στις καλύτερες στιγμές της καριέρας της, από την οποία φυσικά θα ήταν αδύνατο να λείψει ο Καρβέλας, αφού αποτελεί τον πρωτεργάτη αυτής.

Εκεί άρχισαν να τους μπαίνουν και οι πρώτες ιδέες, ειδικά στο συνθέτη, ο οποίος μετά από τη διακοπή της συνεργασίας τους, απείχε ουσιαστικά από τη δισκογραφία.

Μέχρι που πήρε την πρωτοβουλία η Βίσση και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, το μεράκι που κρύβουν και οι δύο μέσα τους θα τους οδηγήσει σε μια δουλειά που θα αφήσει ιστορία.

Μάλλον λοιπόν το 2010 ετοιμάζεται να μπει πολύ δυναμικά για το Νίκο Καρβέλα, αφού μετά τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του Alpha, θα πρέπει να κάτσει στο πιάνο και να δημιουργήσει μόνο για τη μοναδική μούσα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick