twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιανουαρίου 2010

Τι λένε τα media για τον χωρισμό Μενεγάκη -Λάτσιου

Η είδηση δεν είναι απ’ αυτές που δημοσιεύ­ονται αν δεν είναι 100% βεβαιωμένες. Η Ελένη Μενεγάκη, η πιο δημοφιλής πα­ρουσιάστρια στην Ελλάδα και ο Γιάννης Λάτσιος, από τα πιο σημαντικά στελέχη της τηλεόρασης, μετά από 12 σχεδόν χρόνια σχέσης και λίγο πριν κλείσουν 9 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτή­σει 3 λατρεμένα παιδιά, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.



Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε μετά τις καλοκαι­ρινές διακοπές και η πίεση των δημοσιευμάτων για την πορεία της εκπομπής της Ελένης το φθινόπωρο δεν βοήθησαν στο να γυρίσει η ηρεμία στο σπίτι της οικογένειας. Έτσι εξηγείται και για ποιο λόγο τα φετινά Χριστούγεννα η οικογένεια Λάτσιου- Μενεγάκη δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό (πέρσι είχαν πάει για σκι στην Αυστρία) αλλά ούτε πήγαν στην Αράχωβα όπως είχαν προγραμματίσει (και όπως είχαν πει σε όλους, ακόμη και στον αδερφό της Ελένης). Η οικογένεια έμεινε τις περισσότερες μέρες των διακοπών στην Αθήνα και πετάχτηκαν μόνο μέχρι την Κάρυστο στο εξοχικό σπίτι της Ελένης.

Yupi(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick