twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Φεβρουαρίου 2010

Ας βοηθήσουμε την 15χρονη Χρυσαλία

Ολοι μια γροθιά για τη Χρυσαλία…» Τουρνουά πυγμαχίας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της 15χρονης, εν όψει της ιατρικής της περίθαλψης στο εξωτερικό, διεξήχθη χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Η Χρυσαλία Κεφαλά νοσηλεύεται από τον περασμένο Αύγουστο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ύστερα από ατύχημα κατά το οποίο υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για να επανέλθει πλήρως πρέπει να μεταφερθεί στη Ζυρίχη, όπου θα νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για διάστημα που μπορεί να φτάσει έως και τον ένα χρόνο.

Η μητέρα της Κωνσταντίνα Κεφαλά, μιλώντας στην «Espresso», είπε: «Την Τρίτη πετάμε για

Ελβετία. Τα έξοδα για τη νοσηλεία της, 850 ευρώ ημερησίως, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδου, θα καλυφθούν από το ΙΚΑ. Ωστόσο, τα έξοδα τα δικά μου, ως συνοδού, είναι πάρα πολλά και για το λόγο αυτό οι φίλοι της κόρης μου από την πυγμαχία, όπου αθλούταν κι εκείνη πριν από το ατύχημα, διοργάνωσαν ένα τουρνουά προκειμένου να με βοηθήσουν οικονομικά».
Σημειώνεται ότι οι αγώνες καλής θέλησης ήταν προσωπική πρωτοβουλία των ανθρώπων της πατραϊκής πυγμαχίας (αθλητές, προπονητές, διαιτητές) καθώς και της Τοπικής Επιτροπής Πυγμαχίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος, όπου σε συνεργασία με την ομάδα της Ενωσης Αθλοπαιδιών Πατρών διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο της πόλης και η είσοδος ήταν 5 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της Πάτρας Αμπετ Χασμάν, μιλώντας στην «Espresso», τόνισε: «Ο δήμος Πατρέων μαζί με τη Μητρόπολη Πατρών πρόσφεραν το ποσό των 5.000 ευρώ στη μητέρα».

Να θυμίσουμε ότι η Χρυσαλία Κεφαλά στις 6 Αυγούστου του 2009 έπεσε θύμα ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η ίδια και η φίλη της Μαριάννα και στη συνέχεια τις εγκατέλειψε αβοήθητες. Η Μαριάννα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η Χρυσαλία χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου επί τρεις μήνες ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick