twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Φεβρουαρίου 2010

Πάει για γάμο η Κατερίνα Γκαγκάκη....

Ενα χρόνο μαζί! Από τους πιο ευτυχισμένους χειμώνες της ζωής της διανύει η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι full in love με τον σκηνοθέτη διαφημιστικών Βασίλη Μπουραντά. Οπως αποκάλυψε, άλλωστε, χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Γκαγκάκη σκοπεύει να παντρευτεί.

Η αποκάλυψη από τη γνωστή παρουσιάστρια έγινε με αφορμή αναφορές που ενέπλεκαν τη διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του AΝΤ1 στο χωρισμό-βόμβα Μενεγάκη - Λάτσιου. «Αφήστε την Κατερίνα Γκαγκάκη ήσυχη. Εχει σχέση μ’ ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο μάλιστα θα παντρευτεί» είπε για την ακρίβεια η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το δεις».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διευθύντρια Επικοινωνίας του AΝΤ1 και μέλος της
κριτικής επιτροπής του «X-Factor» έχει δηλώσει πως είναι πολύ καλά και ερωτευμένη, είτε μέσα από συνέντευξή της είτε απαντώντας με πονηρό χαμόγελο σε σπόντες των υπόλοιπων συντελεστών του talent show. Μπορεί η ίδια να αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τον έρωτά της -άλλωστε, φωτογραφίες της Κατερίνας με τον άνθρωπό της από κοσμικές εκδηλώσεις δεν έχουν κυκλοφορήσει- ωστόσο η «Espresso» αποκαλύπτει το πρόσωπο του άλλου της μισού.

Ο Βασίλης Μπουραντάς είναι σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών παραγωγών, ακόμα και του τρέιλερ του «Χ-Factor» με τη Κατερίνα Γκαγκάκη ως βασίλισσα του show να κάθεται στο θρόνο της. Ο έρωτας του σκηνοθέτη με τη διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου μετράει περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Τίποτα και κανείς δεν φαίνεται ικανός να την κλονίσει. «Μπορεί να μην έχουν αποφασίσει ακόμα οι δυο τους να συζήσουν, ωστόσο τα περισσότερα πρωινά ξυπνούν μαζί στο σπίτι του σκηνοθέτη, που βρίσκεται στα βόρεια προάστια και η Κατερίνα το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί. Η Κατερίνα και ο Βασίλης είναι τρελά ερωτευμένοι. Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή και, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει σε γάμο» μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Οσο κι αν αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Γκαγκάκη συνοδεύεται από τον Βασίλη Μπουραντά. Απλώς οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί στους δημόσιους χώρους όπου εμφανίζονται, προκειμένου να μη γίνονται στόχος και σχολιάζονται.

Οσοι θέλουν να τους συναντήσουν μαζί δεν αποκλείεται να τους πετύχουν στο εστιατόριο του Φίλιππου Σοφιανού «Pecora nera» στους Αμπελόκηπους, το οποίο η Κατερίνα και ο Βασίλης επισκέπτονται πολύ συχνά για το δείπνο τους. Συχνά δε, συνήθως τα Σάββατα, πηγαίνουν στο «Golden Hall» για βόλτα και ψώνια.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick