twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Φεβρουαρίου 2010

Έπαιξαν "μπουνιές" Ντιόγκο και Γιάννης Παπαδόπουλος

Στα χέρια πιάστηκαν μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ο Ντιόγο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας των παικτών του Ολυμπιακού με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να γρονθοκοπεί τον Γ. Παπαδόπουλο στο πρόσωπο και τον Έλληνα μέσο να προσπαθεί να του ανταποδώσει το χτύπημα.

Οι ψυχραιμότεροι έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο παίκτες, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από το χώρο που διαδραματίστηκε το περιστατικό, βρίζοντας τον νεαρό μέσο, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του είχε βγει εκτός εαυτού.

Αμφότεροι παραπέμφθηκαν στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για πειθαρχικό παράπτωμα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα τιμωρηθούν για ό, τι συνέβη.

Sport-fm(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick