twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Μαρτίου 2010

Συγκλονίζει η μάχη της Γωγώς Μαστροκώστα με τον καρκίνο


Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η Γωγώ Μαστροκώστα με τη δημόσια εξομολόγησή της για την περιπέτεια της υγείας της. Από νωρίς χθες το πρωί όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις της στην εκδήλωση «Οι γυναίκες της χρονιάς», αλλά και με τη συνέντευξή της στο περιοδικό «Life & Style».

Η γνωστή παρουσιάστρια και σόου γούμαν μίλησε ανοιχτά, δεν έκρυψε τα λόγια της και έβγαλε από την ψυχή της, εκτός από τη δύναμη, και τον μεγάλο της πόνο: «Δεν θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς μητέρα» είναι το μόνο πράγμα που την απασχολεί. Γι’ αυτό και δίνει τον αγώνα της με πίστη και αισιοδοξία. Εχει βάλει έναν μεγάλο και ιερό στόχο: να παλέψει και να βγει νικήτρια. Θέλει να μεγαλώσει την κορούλα της και να

ζήσει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, του διεθνούς άσου των γηπέδων Τραϊανού Δέλλα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για το κακό που της επιφύλαξε η μοίρα. Μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της έμελλε να ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη. Ενας όγκος στο στήθος, που ψηλάφησε ο γιατρός της την ώρα που τη βοηθούσε να θηλάσει το μωρό της, έκανε το αίμα της να παγώσει. «Από τον τρόπο που με κοίταξε και από τις ερωτήσεις που μου έκανε προαισθάνθηκα ότι θα ερχόταν κάτι πολύ άσχημο!» θυμάται σήμερα. Η Γωγώ δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνες τις πρώτες στιγμές. Οταν, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, έβλεπε το μωρό της στην απομόνωση, επειδή έπρεπε να μείνει μακριά από την ακτινοβολία. «Το έβλεπα από το τζάμι και έκλαιγα» δήλωσε στο περιοδικό. Αν και συνεχίζει να δίνει τον μεγάλο αγώνα της, με πείσμα, κουράγιο και πίστη στον Θεό, το μεγάλο αγκάθι στην ψυχή της δεν ξεριζώνεται εύκολα. Και δεν έχει λόγο να το κρύψει τώρα πια: «Ξέρω καλά ότι δεν θα υπάρξει στη ζωή μου ποτέ ξανά μια ξέγνοιαστη μέρα».

Κατά την έξοδό ττης από την εκδήλωση «Οι γυναίκες της χρονιάς» η γνωστή παρουσιάστρια τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά με τα όσα είπε: «Το μόνο που θέλω και ο μόνος λόγος που μ’ έκανε να βγω δημόσια και να μιλήσω είναι για να ξυπνήσουν κι άλλες γυναίκες και να μην εφησυχάζουν, όπως έκανα κι εγώ πριν. Κοιμόμουν στην κυριολεξία επειδή δεν είχα κάποια φίλη ή συγγενή που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και δεν γνώριζα τίποτα! Απευθύνομαι όμως και σ’ εκείνες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Και είμαστε πολλές».

Στο μεταξύ, χθες το πρωί στα πρόσωπα των παρουσιαστών των τηλεοπτικών εκπομπών που κρατούσαν στα χέρια τους την «Espresso» ήταν εμφανής η συγκίνηση και η αγωνία. Η ιστορία της νεαρής γυναίκας δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Στα πλατό, πίσω από τις κάμερες, το κλίμα ήταν βαρύ και φορτισμένο. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος και έκλαψαν.

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τη φωνή της προς στιγμή από το σοκ και περίμενε να μιλήσουν οι συνεργάτες της. Στο στούντιο της εκπομπής του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη. Οι δύο παρουσιαστές έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, ενώ οι συνεργάτιδές τους δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στις εκπομπές «Πρωινή Μελέτη», «Πολύ μπλα μπλα» και «Super star». Δεν υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση -και όχι μόνο- που να έμεινε ασυγκίνητος από το θάρρος, τη δύναμη ψυχής και το μάθημα ζωής που έδωσε αυτή η γυναίκα. Ενα παλικάρι που πάλεψε και εξακολουθεί να παλεύει, ένα ζωντανό παράδειγμα για όλους.
Espresso

2 σχόλια:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό papagalaki, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

papagalaki είπε...

Γειά σας παιδιά.
Ευχαριστώ που με βάλατε στην λίστα.
Το blog σας είναι εξαιρετικό και φυσικά σας έχω προσθέσει και εγώ πλέον στην λίστα με τα αγαπημένα blog
Τα λέμε...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick