twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Μαρτίου 2010

Ποιος παίκτης ριάλιτι κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σάλος έχει ξεσπάσει στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Κουβανού παίκτη χορευτικού ριάλιτι, Ιγκόρ Μόρα εναντίον ενός 32χρονου ναύτη.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου όταν δράστης και θύμα βρίσκονταν στην Μαρίνα Ζέας. Ο κουβανός χορευτής ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν εκεί για τις πρόβες για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και νομίζοντας πως ο ναύτης που δούλευε σε κάποιο πλοίο εκεί κοντά κλώτσησε τον αγαπημένο του σκύλο, του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά με ένα σπαθί σαμουράι το οποίο και χρησιμοποιούσε στη χορογραφία.

Έτσι ο Κουβανός χορευτής με την έκρυθμη προσωπικότητα βρέθηκε χτες από τα χορευτικά ριάλιτι και τις μουσικές παραστάσεις, κατηγορούμενος στα δικαστήρια Πειραιά όπου και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα. Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Να θυμηθούμε πως τον σοκολατένιο Ιγκόρ Μόρα γνωρίσαμε μέσα από την προκριματική φάση του «So you think you can dance 1» όπου δεν κατάφερε να μπει στην τελική χορευτική ομάδα των συμμετεχόντων και σαν παίκτη στο «So you think you can dance 2» όπου κατάφερε να μπει στο final 4 του talent show εντυπωσιάζοντάς μας με τις χορευτικές του ικανότητες. Το βασικό μειονέκτημα που είχε επισημάνει τότε τόσο ο Πάνος Μεταξόπουλος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ότι ο Ιγκόρ δεν υστερούσε σε ταλέντο αλλά σε πειθαρχία καθώς δεν ήθελε να πιέσει τον εαυτό του για το οτιδήποτε.

Ωστόσο, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, είχε πολλές διακρίσεις στην επαγγελματική του πορεία καθώς συνεργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως η Κέλλυ Κελεκίδου, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης κ.α.

Κορυφαία στιγμή για τον χορευτή ήταν η παρουσία του στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» αποδεικνύοντας ότι διαθέτει πολύ περισσότερα προσόντα από αυτά που φάνηκαν στη μικρή οθόνη. Ο Ιγκόρ κέρδισε με τις χορευτικές και υποκριτικές του ικανότητες τον Σταμάτη Φασούλη, σε μια οντισιόν που έκανε, με αποτέλεσμα να τον κλείσει για την άκρως επιτυχημένη παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Στην παράσταση αυτή ξεχώρισε για την κίνησή του, τη φωνή του, αλλά και την έντονη σκηνική παρουσία του.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ήλθε σε επικοινωνία με φανατική θαυμάστρια του κουβανού χορευτή που τον ακολουθούσε σε κάθε επαγγελματικό του βήμα και τον γνωρίζει όχι μόνο σαν επαγγελματία αλλά και σαν άνθρωπο. «’Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα πως ο Ιγκόρ έκανε τέτοιο πράγμα. Τον γνωρίζω προτού μπει στο παιχνίδι και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως πρόκειται για έναν ήσυχο άνθρωπο που σπάνια πίνει αλκοόλ, ακολουθεί ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και προκαλεί μόνο βλέμματα θαυμασμού πάνω του.».

Η κοπέλα πρόσθεσε: «Ο Ιγκόρ είναι ένα άτομο ιδιαίτερα ευγενικό με τις γυναίκες, έχει σωστούς τρόπους και είναι πολύ ευαίσθητος, σαν ένα μικρό παιδί.». «Αυτό που μου άρεσε από την αρχή σε εκείνον είναι ότι έχει στόχους και όνειρα στη ζωή του και προσπαθεί να τα υλοποιήσει χαράζοντας τη δική του επαγγελματική πορεία, προκαλώντας μονάχα θετικά σχόλια στους συναδέλφους του» κατέληξε η θαυμάστρια του Κουβανού χορευτή.

Ωστόσο, όπως όλα τα νομίσματα, έτσι και ο Ιγκόρ φαίνεται να έχει δύο όψεις καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί ο Κουβανός χορευτής καθώς είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2007 σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κακοποίηση της πρώην συζύγου του Μαρίας.

Στους έξι μήνες του κοινού έγγαμου βίου τους η Μαρία Μ. είχε γνωρίσει από πρώτο χέρι τις εκρήξεις θυμού του Κουβανού χορευτή που ήρθε στη χώρα μας αμέσως μετά τον γάμο τους. Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι ζούσε έναν εφιάλτη μέρα-νύχτα. «Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να γίνει εξαιρετικά βίαιος και επιθετικός. Είναι ένα άτομο κομπλεξικό, εντελώς αμόρφωτος και το εννοώ στην κυριολεξία, αφού δεν ξέρει ούτε να διαβάζει. Αλλά είναι κι ένας εξαιρετικά καλός ηθοποιός, όταν τον πρωτοβλέπει κάποιος. Το “παίζει” καλός κι ευαίσθητος. Αυτός είναι και ο λόγος που επιβιώνει και βρίσκει δουλειές» υποστηρίζει η γυναίκα που γνώρισε και τα δύο του πρόσωπα.

«Είχε φτάσει στο σημείο να μου σπάσει τη μύτη. Έχει καταδικαστεί με δέκα μήνες φυλάκιση, γιατί σε μία από τις πολλές εκρήξεις του αποπειράθηκε να με σκοτώσει και ήταν η μοναδική φορά που είχα μάρτυρα» λέει η Μαρία και συμπληρώνει: «Την ποινή του δεν την εξέτισε ποτέ, γιατί αλλάζει συνεχώς μόνιμη κατοικία και δεν τον βρίσκουν. Είναι φυγόποινος και βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Δεν έχει πάρει άδεια παραμονής, γιατί ο γάμος μας έληξε πριν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να πάρει την άδεια».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας και το δικαστήριο Πειραιά θα αποδώσει δικαιοσύνη για όλα όσα έχει πράξει τώρα και στο παρελθόν. Η συνέχεια αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες...
stifora(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick