twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Μαρτίου 2010

Εντοπίστηκε νεκρός ο Σεΐχης του Αμπού Ντάμπι Αχμέντ μπιν Ζαϊἐντ


Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον σεΐχη Αχμέτ μπιν Ζαϊέντ Αλ Νταγιάν, στις οποίες συμμετείχαν και Έλληνες κομάντο. Η σορός του Άραβα κροίσου εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά την συντριβή του ιδιωτικού αεροσκάφους του στο Ραμπάτ.

Ο αδερφός του εμίρη του Αμπού Ντάμπι, 27ος στη λίστα με τους πλουσιότερους του κόσμου και στέλεχος της εταιρείας που αγόρασε πρόσφατα το 75% των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αγνοούταν από τo βράδυ της Παρασκευής.

Το ιδιωτικό του αεροπλάνο κατέπεσε σε λίμνη του Μαρόκο και ο πιλότος είχε εντοπιστεί σώος. Για τον εντοπισμό του 41χρονου έγινε παγκόσμια κινητοποίηση με την συμμετοχή 500 ανθρώπων, γεγονός που έκανε κάποιους να μιλούν για ενδεχόμενο απαγωγής.

Ωστόσο, ο ζάπλουτος και πανίσχυρος άνδρας έχασε την ζωή του από το δυστύχημα και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε υδροταμειυτήρα κοντά στο σημείο της συντριβής.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν και 8 Έλληνες κομάντο της 31ης μοίρας ειδικών επιχειρήσεων, που αναχώρησαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας την Παρασκευή με όλο τον εξοπλισμό τους.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick