twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Μαρτίου 2010

Τι συμβαίνει με τη Ναταλία Λιονάκη

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει το μοναστήρι στην Κρήτη στο οποίο, όπως η ίδια είχε δηλώσει εγκαταλείποντας τα εγκόσμια, «βρήκε την ηρεμία και το νόημα της ζωής». Το κινητό της τηλέφωνο, μάλιστα, έπειτα από πολλούς μήνες είναι και πάλι ανοιχτό. Ωστόσο, εκείνη δεν απαντά, ούτε σε κλήσεις ούτε σε SMS.

Την ίδια ώρα η μητέρα της, Τζένη, που ανά πάσα στιγμή σήκωνε το τηλέφωνο απαντώντας σε ό,τι είχε να κάνει με την κόρη της, πλέον δεν απαντά. Τηρεί σιγήν ιχθύος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Ναταλία έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τη Μονή Μοίρας, όπου βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο.

Περίπου δεκαπέντε ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι πιστοί είδαν

την ηθοποιό στη μονή κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, ενώ τα πράγματά της παραμένουν στο κελί της. «Μπορεί να έφυγε από το μοναστήρι, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καθώς τα ρούχα της και όλα της τα πράγματα είναι εδώ» λένε επισκέπτες της Ιεράς Μονής Μοίρας που μιλούσαν μαζί της.

Οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρουν πως η ηθοποιός έφυγε με προορισμό την Αθήνα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Οσο για τον γέροντα Απόστολο, τον οποίο η μητέρα της Ναταλίας κατηγορούσε πως είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στην κόρη της και υπογράμμιζε πως εξαιτίας του αποφάσισε να ακολουθήσει ασκητική ζωή, λείπει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από το μοναστήρι κάνοντας ασκητική ζωή και επιστρέφει εκεί το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά και μόνο για να τελέσει τη λειτουργία.

Ο ηγούμενος αποχώρησε πριν από ένα χρόνο από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης (Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Ανώπολη), αναλαμβάνοντας να επαναλειτουργήσει τη διαλυόμενη Μονή Μοίρας (όπου αποφάσισε να εγκλειστεί η Ναταλία) παίρνοντας μαζί του αρκετές μοναχές. Πλέον απέχει από την καθημερινή συμβολή του στη μονή. Σε ό,τι αφορά τη Ναταλία, το τοπίο είναι θολό. Τώρα επιβάλλεται να μιλήσει η ίδια προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Espressonews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ισως ηθελε τοχρονο της να σκεφτει.
Ολοι εχουμε αναγκες επαναπροσδιορισμου.
Ας αποφασισει το πιο σωστο.
Αφου ειναιμορφωμενη μπορει να παει εθελοντρια στους "γιατρους της ζωης"
Ετσι θα κανει θεαρεστοεργο μεσα απτη ζωη στις ζωες που θα βοηθα.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick