twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Μαρτίου 2010

Σκοτώθηκε λιμενικός σε επιχείρηση διάσωσης ναυαγών

Τραγικό τέλος είχε για έναν λιμενικό η επιχείρηση διάσωσης ναυαγών στην Πάφο. Ο άτυχος Ανδρέας Γεωργίου επέβαινε σε φουσκωτό της λιμενικής αστυνομίας, το οποίο χτυπήθηκε από μεγάλο κύμα και ανατράπηκε.

Όλα άρχισαν νωρίς σήμερα το πρωί, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Ρώσων ναυάγησε έξω από το λιμανάκι της Πάφου. Το φουσκωτό του Λιμενικού, με πλήρωμα τον άτυχο 30χρονο και τον Κυριάκο Θεοφάνους, έσπευσε την περιοχή για να βοηθήσει.

Οι ισχυροί άνεμοι και τα μεγάλα κύματα είχαν ως αποτέλεσμα το φουσκωτό να ανατραπεί.

Ελικόπτερο εντόπισε τον Θεοφάνους να κρατιέται από την μηχανή και, αφού τον περισυνέλλεξε, τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, για τον 30χρονο συνάδελφό του ήταν ήδη αργά...

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 31χρονης, η οποία επέβαινε στο ιστιοφόρο που ανατράπηκε.

Κολυμπώντας, ο πατέρας έφτασε στην ακτή και κάλεσε βοήθεια. Σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας εντόπισε τα δύο παιδιά, ηλικίας 10 μηνών και 3 ετών. Οι ναυαγοί είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πάφου.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε η πολιτική ηγεσία της Κύπρου, ενώ η Λιμενική Αρχή θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick