twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Μαρτίου 2010

H Ευγενιά Μανωλίδου ανέβηκε στην πασαρέλα...

Η Ευγενία Μανωλίδου άλλη μία φορά κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Το μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανέβηκε στην πασαρέλα για χάρη του φίλου της και γνωστού σχεδιαστή Μίλτου. Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι λίγα λεπτά πριν τελειώσει η επίδειξη βγήκε στην πασαρέλα η σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη.

Στην αρχή πίστεψαν πως της μοιάζει, όμως στη συνέχεια διαπίστωσαν πως όντως είναι η σύζυγος του βουλευτή. Μάλιστα η Ευγενία εντυπωσίασε, αφού το σώμα της και οι αναλογίες της, αν και έχει τρία παιδιά, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα μοντέλο. Το συγκεκριμένο event εντάσσεται στην 7η Athens Xclusive Designers Week, το πιο λαμπερό γεγονός της μόδας, που ξεκίνησε εντυπωσιακά το Σάββατο σ’ έναν κατάμεστο χώρο, με πολλούς επώνυμους που έδωσαν το παρών στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η «Espresso» μετά το τέλος του σόου μίλησε με τον σχεδιαστή, ο οποίος μας είπε γιατί επέλεξε την Ευγενία σε ρόλο μοντέλου: «Η Ευγενία είναι μια επιλογή λόγω αισθητικής, αγωγής και ομορφιάς. Για μένα συνδυάζει στοιχεία μιας σύγχρονης γυναίκας με “παλιομοδίτικη” συμπεριφορά, δηλαδή αγωγή, ευπρέπεια και διακριτικότητα. Της ζήτησα να κάνει το φινάλε του σόου, μιας και το ύφος της συλλογής ήταν πολύ θηλυκό, ρομαντικό, με αναφορές στο παρελθόν. Η Ευγενία το σκέφτηκε λίγο και λόγω της φιλίας που έχουμε δέχτηκε να κάνει το φινάλε του σόου φορώντας μια βραδινή δημιουργία στο χρώμα της aqua marine, ολομέταξο σατέν, με τεράστια κάπα».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick