twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Μαρτίου 2010

Μεγάλη απάτη με τα έξοδα κίνησης των δημόσιων υπαλλήλων

Tα 'μαϊμού" έξοδα κίνησης των δημοσίων υπαλλήλων είναι το κοινό "μυστικό" όλων ή μάλλον των περισσοτέρων υπηρεσιών, που τώρα βλέπει την δημοσιότητα.

Και την δημοσιότητα την βλέπει με ένα απίστευτο περιστατικό: Συνελήφθη δημόσιος υπάλληλος με το όνομα Μπάμπης που μάζευε τις αποδείξεις από τα διόδια ώστε δημόσιοι υπάλληλοι του ΥΠΕΧΩΔΕ να δικαιολογήσουν τις εκτός έδρας μετακινήσεις!

Τώρα όσοι από τους δημοσίους υπαλλήλους ακούνε την εν λόγω ιστορία σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά την "φάμπρικα" που έχει στηθεί στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες με τις εκτός έδρας μετακινήσεις.

Και το κόλπο γνωστό: Δήθεν μετακινήσεις σε εποπτεία έργων και άλλων "αναγκαστικών" υπηρεσιακών μετακινήσεων με σκοπό την είσπραξη της αποζημίωσης των εκτός έδρας και την συμπλήρωση του μηνιαίου μισθού. Φυσικά οι μετακινήσεις αυτές δεν γίνονται ποτέ. Στο κόλπο, ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία που δίνουν αποδείξεις ενώ οι υπάλληλοι πληρώνουν το ΦΠΑ
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick