twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Μαρτίου 2010

Ροζ βίντεο με πρώην παίκτρια ριάλιτι διέρρευσε στο Internet

Πρώην παίκτρια περιπετειώδους ριάλιτι γύρισε τσόντα στην Βουλγαρία και το sex video βγήκε σε γνωστο τσοντο-site. Ποια είναι η παίκτρια ριάλιτι, αναζητούν τώρα όλοι, όπως φυσικά και το επίμαχο βιντεάκι.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι έχει αναστατωθεί γιατί δεν περίμενε ποτέ το βίντεο να γίνει γνωστό. Η τσόντα δεν έχει γυριστεί για εμπορικούς σκοπούς, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Το βίντεο κυκλοφορεί εδώ και βδομάδες σε γνωστό τσοντο-site, αλλά τώρα σκάει το όνομα της πρωταγωνίστριας.

Το καυτό πορνό βίντεο έχει μάλιστα ομοιότητες με το DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, καθώς είναι γυρισμένο και αυτό σε μπανιέρα. Όχι, σαμπάνια δεν παίζει, αλλά όλη η δράση, με εξέχουσες λήψεις στοματικού έρωτα, γίνεται στην μπανιέρα. Οι φήμες λένε οτι το βίντεο γυρίστηκε στην Βουλγαρία και ο παρτενέρ είναι Βούλγαρος. Η κοπέλα αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας, αλλά η λήψη δεν είναι επαγγελματική. Πρόκειται για home video, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο… γαργαλιστικό.

Η πρώην παίχτρια ριάλιτι είναι πολύ γνωστή και συμμετείχε σε ριάλιτι περιπέτειας πριν κάποια χρόνια. Όχι Fame Story, Big Brother, Bar κτλ., ριάλιτι περιπέτειας και κακουχίας.
Fimes

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))

papagalaki είπε...

Ἒυχαριστώ πολύ...
Χρόνια Πολλά και Καλἤ Ανάσταση και σε εσένα.Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα έλθουν...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick