twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Μαρτίου 2010

Αυτοκτόνησε παίκτης του reality μαγειρικής του Έκτορα Μποτρίνι...

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr αποκαλύπτει μια τραγική ιστορία που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας 42χρονος επιχειρηματίας γνωστού εστιατορίου στο Κερατσίνι αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του αφήνοντας πίσω μια καταρρακωμένη χήρα και δυο ανήλικα ορφανά.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπόφο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Μπλε Χταπόδι» στο Κερατσίνι ο οποίος πνιγμένος από τα χρέη και απογοητευμένος από την άσχημη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει οικονομικά η επιχείρησή του κρεμάστηκε στο πατρικό του σπίτι νιώθοντας αδύναμος να αντιμετωπίσει τη δεδομένη κατάσταση.

Γνωρίσαμε τον άτυχο Μιχάλη Μπόφο μέσα από το reality του Alpha «Εφιάλτης στην Κουζίνα» του πασίγνωστου σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα 500.000 ευρώ που είχε κάνει ανοίγοντας το εστιατόριο, ένα όνειρο ζωής για εκείνον και το συνέταιρό του δεν είχε βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο κι έτσι απευθύνθηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής ευελπιστώντας να σώσει την επιχείρησή του υπό τις οδηγίες του Έκτορα Μποντρίνι.

Αποσπάσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr και να καταλάβετε κι εσείς από τα λόγια του Μιχάλη και τους διαλόγους του με το γνωστό σεφ πόσο απελπισμένος ήταν ο ιδιοκτήτης και πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον να ορθοποδήσει το εστιατόριό του.

Φαίνεται ωστόσο ότι «ο Εφιάλτης στην Κουζίνα» δεν βοήθησε καθόλου στην επιβίωση της επιχείρησής του και τελικά στην επιβίωση του ίδιου. Τι κι αν ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του Έκτορα Μποντρίνι, τι κι αν περίμενε να δει αποτέλεσμα από το ξακουστό reality που στόχο έχει να βοηθάει προβληματικές επιχειρήσεις εστίασης, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό για τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Πιστέψαμε ότι ο μόνος που θα μπορούσε να δώσει λύση στο πρόβλημα της επιχείρησής μας ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι», έλεγε στο επεισόδιο της 16ης Οκτωβρίου 2009 ο Μιχάλης Μπόφος, χωρίς να μπορεί να γνωρίζει τότε το τραγικό παιχνίδι που του επεφύλασσε η μοίρα. «Για μένα μέχρι εδώ είναι, δεν υπάρχει άλλη παράταση», είχε δηλώσει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής τότε και η έκφραση του προσώπου του μιλούσε από μόνη της. Το εννοούσε αυτό ο Μιχάλης!

Συντετριμμένος από την τραγική εξέλιξη των πραγμάτων ο Πασχάλης, συνέταιρός του στο «Μπλε Χταπόδι» δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν από πλευράς τους και παρ’ όλο που ακολουθήθηκαν πιστά οι υποδείξεις του Έκτορα Μποτρίνι, καμία βελτίωση δεν είδαν στην άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει. Αντίθετα, τα χρέη μεγάλωναν και τα έσοδα από το προσεγμένο εστιατόριό τους μειώνονταν.

Ο 42χρονος Μιχάλης είχε εναποθέσει πλέον όλες του τις ελπίδες για την επιβίωση της οικογένειάς του στην πώληση του πατρικού του σπιτιού, μια πώληση που θα εξασφάλιζε για κάποιο χρονικό διάστημα τη βιωσιμότητα του μαγαζιού του, μια πώληση η οποία ποτέ δεν έγινε. Παρά τις υποσχέσεις υποψηφίων αγοραστών, η κατάληξη δεν ήταν ευτυχής και τα χρέη μαζί με το διαφαινόμενο αδιέξοδο οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στο να κρεμαστεί μέσα στο πατρικό του που δεν κατάφερε να πουλήσει.

Ανατριχιαστικός ήταν ο διάλογος που είχε τηλεφωνικά δύο ημέρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο Μιχάλης Μπόφος με τον προσωπικό του φίλο και διευθυντικό στέλεχος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr Φίλιππο Καμπούρη: "Είμαι απεγνωσμένος, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν αντέχω άλλο αυτή την αναμονή", εκμυστηρευόταν στο φίλο του αναφερόμενος στην απέλπιδα προσπάθειά του να πουλήσει το πατρικό του για να σωθεί. "Αν στραβώσει κι αυτή τη φορά δεν ξέρω τι άλλο μου μένει να κάνω".

"Προσπάθησα να τον ηρεμήσω και να του δώσω κουράγιο", αποκαλύπτει ο Φίλιππος Καμπούρης. "Όλα καλά θα πάνε, φίλε, θα βρεθεί η λύση", του έλεγα, "κάνε υπομονή".

Η απάντηση του Μιχάλη; "Έχω κάνει αρκετή, μόνη μου ελπίδα να με λυπηθεί ο Θεός, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω".

Τραγικές φιγούρες αυτής της ιστορίας η νεαρή σύζυγός του με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, αλλά και ο συνέταιρός του που έχει να αντιμετωπίσει την απώλεια του επιστήθιου φίλου του, αλλά και το ζοφερό πλέον μέλλον της επιχείρησής του.

Αυτή είναι μια σκοτεινή πλευρά των reality παιχνιδιών που ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη, αλλά πολλές φορές προσφέρουν φρούδες ελπίδες σε απελπισμένους ανθρώπους που βασίζονται σε αυτά για να βελτιώσουν τη ζωή τους ή καμιά φορά και για να μπορέσουν να επιβιώσουν, όπως έκανε και ο Μιχάλης. Δυστυχώς για εκείνον, ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» δεν έμελλε να διώξει τον εφιάλτη της ζωής του, μιας ζωής που αποφάσισε ο ίδιος να τερματίσει τόσο πρόωρα και τόσο άδοξα…
stifora(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick