twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Απριλίου 2010

Έδιωξαν τον Σάββα Πούμπουρα από τον Alpha


Μόνο μες την καλή χαρά δεν είναι ο Σάββας Πούμπουρας τις τελευταίες ημέρες, μετά την πανηγυρικό «διωγμό» του από το κανάλι του Alpha. Ο Πούμπουρας δεν θέλει ακόμη να κάνει κανένα σχόλιο για την απόφαση των Γερμανών να τον …χορέψουν στο ταψί, επειδή εκείνος θέλησε να χορέψει στο αντίπαλο κανάλι. Τον παρουσιαστή απέπεμψαν από την πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μια και καλή, αφού έβγαλαν το όνομά του και από τους τίτλους αρχής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας, χωρίς να πάρει την σχετική άδεια από το κανάλι της Κάντζας, αποφάσισε να συμμετάσχει στο show «Dancing with the stars», με αποτέλεσμα τόσο οι Γερμανοί όσο και η Γερμανού να γίνουν έξαλλοι! Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά με την εν λόγω κίνηση του πρώην συνεργάτη της, καθώς το show στο οποίο συμμετέχει είναι …απέναντι από

την εκπομπή που παρουσιάζει η ίδια κάθε βράδυ της Κυριακής.

Είναι όμως πολλά τα λεφτά Άρη… αφού ο Σάββας παίρνει 1000 ευρώ για κάθε εκπομπή, χορεύοντας, ενώ για το πρωινό του Alpha αμειβόταν περίπου με 1.500 ευρώ το μήνα!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάββας «προδίδει» το κανάλι της Κάντζας, καθώς πριν από λίγο καιρό συμμετείχε και πάλι στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Wipe out», χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Αυτή τη φορά όμως οι Γερμανοί είναι ανένδοτοι. Όσο κι αν χτυπάει ο Σάββας την πόρτα του καναλιού, δεν θα τον ανοίξει κανείς.

Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο χορευτικό show του ANT1, ενώ φήμες τον θέλουν να συζητά με τους υπεύθυνους του καναλιού για την επόμενη σεζόν…

«Ξινός» βγήκε ο χορός στον Σάββα Πούμπουρα! Οχι μόνο είδε την πόρτα του Alpha από την εκπομπή στην οποία συμμετείχε («Μες στην καλή χαρά») και παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, αλλά κινδυνεύει να πληρώσει και ρήτρα, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Σάββας δεν ενημέρωσε τους υπευθύνους της παραγωγής για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», κάτι που τους έκανε έξαλλους. Τις τελευταίες μέρες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, φορτισμένο και το Σαββατοκύριακο εκείνος έλαμψε διά της απουσίας του από την εκπομπή. Οχι μόνο δεν εμφανίστηκε στο πλατό, αλλά η Ναταλία δεν αναφέρθηκε καν στο πρόσωπό του, σαν να μη συμμετείχε ποτέ στην εκπομπή, αν και το πρόβλημα δημιουργήθηκε μεταξύ του παρουσιαστή και της εταιρείας παραγωγής Plus Production και όχι με το κανάλι της Κάντζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του απαγορεύει τη συμμετοχή σε εκπομπές άλλων καναλιών, με οικονομική ρήτρα εάν δεν τηρηθεί ο συγκεκριμένος όρος.

Ο Σάββας έγινε γνωστός από τη διαφήμιση με μότο το (περίφημο πια) «Savvas cafe» στο EURO, ως ο Ελληνάρας που ξέμεινε στην Πορτογαλία μετά το τέλος του πρωταθλήματος του 2004, που το κατέκτησε η εθνική Ελλάδας. Οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης ανέβηκαν αλματωδώς μετά την περσινή του εμφάνιση στο καθημερινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου του Alpha. Μάλιστα αρνήθηκε concepts που του πρότειναν άλλα κανάλια, ανάμεσα σε αυτά και την «Παταγονία», καθώς ήθελε να παραμείνει στο «χαρωπό» team της Κάντζας.

Πάντως το κλίμα μεταξύ των παρουσιαστών του «Μες στην καλή χαρά» τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή ήταν πολύ ευχάριστο. Φυσικά το θέμα του Σάββα συζητιόταν έντονα παρασκηνικά. Αγνωστο, όπως είναι φυσικό, μετά την αιφνίδια λήξη της συνεργασίας του Πούμπουρα με το κανάλι της Κάντζας παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι για εκείνον στην TV (μετά το τέλος του «Dancing with the stars»)...
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick