twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Απριλίου 2010

"Έφυγε" από την ζωή ο Μάνος Ξυδούς

Ο Μάνος Ξυδούς, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» απεβίωσε σήμερα το βράδυ από ανακοπή καρδιάς. Ο καλλιτέχνης ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Μάνος Ξυδούς, γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Η αγάπη του για τη μουσική φάνηκε πολύ νωρίς, όταν ξεκίνησε να παίζει μουσική ως dj σε μαγαζιά της Πλάκας. Αργότερα εργάζεται για τη δισκογραφική εταιρεία Minos-EMI, όπου και συναντιέται για πρώτη φορά με τα υπόλοιπα μέλη των «Πυξ –Λαξ» από τη θέση του Marketing Director.

Έχοντας ήδη μια επιτυχημένη καριέρα ως παραγωγός ξεκινά τη συνεργασία του με τους «Πυξ Λαξ» γράφοντας στίχους και μουσική. Έκτοτε συνεργάζεται με πλήθος καλλιτεχνών (Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αδερφούς Κατσιμίχα, Όναρ κ.α.) αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Αύριο αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο για τα αίτια του θανάτου του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

naftemporiki

2 σχόλια:

Florendia είπε...

Τι λες τώρα; Οχι ρε... Ήταν ο αγαπημένος μου από τους "Πυξ-Λαξ". Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα...

papagalaki είπε...

Ναι είναι πολύ κρίμα..
Ήταν πολύ νέος και είχε πολλά να δώσει ακόμη...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick