twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Ιουλίου 2009

Έχασε την διαχείριση της περιουσίας η μητέρα του Michael Jackson


Στους δύο εκτελεστές της διαθήκης του που όρισε ο ίδιος ο Michael Jackson, τον δικηγόρο John Branca και τον μουσικό παραγωγό John McClain, εμπιστεύτηκε με απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την προσωρινή διαχείριση της περιουσίας του, μέχρι της 3 Αυγούστου.Έτσι η μητέρα του Michael Jackson, Katherine, θα πρέπει να περιμένει μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να οριστικοποιηθεί, ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα της διαχείρισης της μεγάλης περιουσίας του γιού της.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της Katherine Jackson προσπάθησαν να εμποδίσουν την παράδοση της διαχείρισης υποστηρίζοντας ότι υπάρχει «σύγκρουση συμφερόντων», ενώ αμφισβήτησαν εάν ο John Branca είχε διατηρήσει τις επαφές του με τον Michael Jackson.

Ωστόσο, η πλευρά του Branca διαβεβαίωσε ότι ο δικηγόρος είναι γνωστός στην οικογένεια του Jackson και πρόσφατα είχε αναλάβει και πάλι μια δουλειά για λογαριασμό του «βασιλιά της ποπ».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick