twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Απριλίου 2010

Μυστήριο γύρω από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Αντώνη Κανάκη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα και το κίνητρο των αγνώστων που έβαλαν στο μάτι τον Αντώνη Κανάκη. Την ώρα που ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν στο studio για τη ραδιοφωνική του εκπομπή, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι έριξαν μία μολότοφ στο πίσω μέρος του κυπαρισσί Land Rover του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Το περίεργο είναι ότι η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι σε ένα κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, κάτι που δείχνει ότι οι δράστες δεν υπολόγιζαν τίποτα και ήταν έτοιμοι για όλα! Να σημειώσουμε ότι προ δεκαημέρου δημοσίευμα περιοδικού ανέφερε πως ο παρουσιαστής δέχεται απειλές, κάτι που ο ίδιος είχε διαψεύσει τότε.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται ακόμη στο σκοτάδι, αφού είναι δύσκολο να φτάσουν στην άκρη του... κουβαριού. Η σάτιρα του Κανάκη από το «Ράδιο αρβύλα», σκληρή πολλές φορές, αλλά ποτέ άδικη, προκαλεί κάποιες υποψίες για τους υπαίτιους που κρύβονται πίσω από αυτή την άνανδρη ενέργεια.

«Φαίνεται ότι κάποιους πείραξαν τα όσα λέει ο Αντώνης Κανάκης και ο τρόπος με τον οποίο σατιρίζει τα γεγονότα από τις εκπομπές του» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1 σχετικά με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του παρουσιαστή, μας είπαν χαρακτηριστικά: «Ο Αντώνης Κανάκης δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τον εμπρησμό. Δεν μίλησε για αυτό μέσω της εκπομπής του, ούτε πρόκειται να το κάνει. Δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα για να μην πυροδοτήσει περαιτέρω την κατάσταση».

Το Land Rover του παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» σώθηκε μόλις την τελευταία στιγμή. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου που βρίσκεται στην οδό Αδριανουπόλεως, έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν πτόησε τους άγνωστους εμπρηστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Πλησίασαν με το δίκυκλό τους το τζιπ και πέταξαν στο πίσω μέρος ένα μπουκάλι.

«Αγνωστοι πέταξαν ένα μπουκάλι με βενζίνη και ένα στουπί. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο κάτω μέρος του, αλλά γείτονες και περαστικοί που την είδαν πρόλαβαν και την έσβησαν. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν έφτασαν οι πυροσβέστες με το δικό μας αυτοκίνητο η φωτιά είχε ήδη σβήσει» είπε στην «Espresso» ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη Πασχάλης Μαυρομάτης.

Το ευτύχημα για τον Αντώνη Κανάκη ήταν ότι η φωτιά έγινε αντιληπτή πολύ γρήγορα. Βλέποντας κόσμο μπροστά από το αυτοκίνητό του, ο ίδιος και οι υπόλοιποι μουσικοί παραγωγοί του Imagine 89.7 πετάχτηκαν από τα στούντιο του σταθμού για να δουν τι είχε συμβεί.

Οι φλόγες προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στον πίσω προφυλακτήρα και τον πίσω άξονα του τζιπ, χωρίς να υπάρξουν όμως ζημιές στον κινητήρα.

Ολοι ανέφεραν ότι ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν πολύ τυχερός καθώς περαστικοί είδαν έγκαιρα τη φωτιά και πρόλαβαν τα χειρότερα, σβήνοντας την έγκαιρα πριν πάρει διαστάσεις. Αγνωστο παραμένει τι θα είχε συμβεί αν δεν έβλεπαν κάποιοι γρήγορα το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό. Το τζιπ θα μπορούσε να είχε καταστραφεί ολοσχερώς και οι ζημιές να ήταν πολύ μεγαλύτερες.

2 σχόλια:

Koupakia είπε...

Η Μπακατσέλου τόκαψε!

papagalaki είπε...

Ποια είναι αυτή;

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick