twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Απριλίου 2010

Ποιος εκδότης γνωστών περιοδικών συνελήφθη για απαγωγή εφοπλιστή...


"Τον εκδότη Γιώργο Τσούτσια συνέλαβε η Αστυνομία, ως τον φυσικό αυτουργό της απαγωγής του 32χρονου επιχειρηματία Θεμιστοκλή Πετράκη.
Ο πρώην ιδιοκτήτης εφημερίδων και περιοδικών συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του στην Κηφισιά από άνδρες της Ασφάλειας Κηφισιάς και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας ο Τσούτσιας ήταν αυτός που προσπάθησε να απαγάγει τον επιχειρηματία στις 9 Οκτωβρίου του 2009 κοντά στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.

Ο καταχρεωμένος εκδότης περίμενε έξω από το σπίτι του θύματος για περισσότερες από τρεις ώρες το πρωί της 9ης Οκτωβρίου. Φορούσε καπέλο τζόκεϋ και γυαλιά ηλίου για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Περίπου στις 10:00 ο Πετράκης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ναυτιλιακής «Ιolcos Hellenic Maritime Enterprises c.o. LTD», βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, ένα πολυτελές Mercedes Jeep 500.

Τότε ο Τσούτσιας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με χειρουργική μάσκα και κρατώντας όπλο –το οποίο αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν ρέπλικα- τον ανάγκασε να ανοίξει την πίσω αριστερή πόρτα του οχήματος και στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτό.

Ο Τσούτσιας ανάγκασε τον Πετράκη –πάντα σύμφωνα με την δικογραφία - να ξεκινήσει το αυτοκίνητο και απειλώντας τον με το όπλο να ακολουθήσει την διαδρομή που του υπέδειξε.

Λίγο παρακάτω όμως, ο Πετράκης εκμεταλλευόμενος μία πινακίδα STOP που υπήρχε στο δρόμο σταμάτησε το όχημα, πήδηξε έξω και άρχισε να τρέχει στο δρόμο. Έτσι ο 32χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο πατέρας Πετράκης, γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί άριστες σχέσεις με μια από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας, έδωσε ο ίδιος κατάθεση σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, όπως επίσης και ο γιος του και τα εξήγησε όλα, «καίγοντας» τον εκδότη. "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TA RASA DEN KANOYN TON PAPA!!!!!!!!!!!!!1

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick