twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Μαΐου 2010

Μόλις είδαμε το DVD της Ντούβλη - Φωτογραφίες και ατάκες από την ταινία

(Σας μιλάμε ειλικρινά, γέλιο μέχρι δακρύων. Όλα τα λεφτά η Βίβιαν)

Λοιπόν παιδιά είδαμε όλο το dvd στα γρήγορα διότι όπως καταλαβαίνετε μόλις τώρα έπεσε η κόπια στα χέρια μας. Η Ντούβλη δεν ξέρουμε πώς και γιατί, αλλά μιλάει στην ταινία συνέχεια και λέει τα απίστευτα.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ατάκτες του τύπου ... "Γλύφτον μωρή, τι τον κοιτάς; Πιάστου και τα ....", "Εμείς εδώ στην Εκάλη έτσι, είμαστε. Έχουμε τους άνδρες μας που μας πληρώνουν και τους κηπουρούς και τους σοφέρ να μας μπιπ". "Εμένα η δουλειά μου είναι να παίρνω ότι βρίσκω, πρωί-μεσημέρι- βράδυ". "Τί; Δεν έχεις κάνει παρτ@@@; Ντροπή σου. Θα σε μάθω εγώ". Ακούγονται και άλλα τέτοια σπαρταριστικά σε όλη τη διάρκεια της ταινίας που διαρκεί 1 ώρα και 25 λεπτά.

Εντάξει, δεν κάνουμε κριτική βεβαίως μιας τέτοιας βιντεοταινίας, αλλά εν πάσει περιπτώσει και μόνο οι σκηνές, το γέλιο κι οι πρωταγωνιστές είναι όλα τα λεφτά. Είναι βέβαιο ότι το dvd θα πάει καλύτερα στην επαρχία και ελάχιστα θα πουλήσει στην Αθήνα. Ο Σειρηνάκης αυτή τη φορά έβγαλε 120.000 dvd και ο στόχος του είναι να πουλήσει από 50.000-65.000 dvd. Μεταξύ μας χλομό φαίνεται. Το σενάριο μάλλον δεν θα του βγει αλλά φαίνεται να του βγαίνει η Βίβιαν Ιωακείμ η οποία και στην ταινία είναι όλα τα λεφτά (τρόπος του λέγειν).

















Από το sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick