twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2010

Σταρ Ελλάς 2010 η Άννα Πρέλεβιτς

Τυχαίο;Δε νομίζω!!!
Ο κόσμος το χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, εκεί στα καλλιστεία για τα οποία μέρες τώρα ακούγεται στα προγνωστικά ότι νικήτρια θα είναι η Άννα Πρέλεβιτς.

Έτσι μετά από κοντά τέσσερις ώρες πλούσιο τηλεοπτικού θεάματος, χάρμα οφθαλμών ομολογουμένως, οι τηλεθεατές το έμαθαν το καλό νέο, ότι τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Άννα Πρέλεβιτς είναι η Σταρ Ελλάς 2010.

Κόρη του παλιού μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς ήδη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τα άλλα κορίτσια, που εξέφραζαν φόβους ότι το γνωστό της όνομα θα υπερισχύσει.

Εδώ που τα λέμε βέβαια είναι και 1,82 η κοπέλα, μπόι να έχει, γλυκούλα είναι ε έχει και γνωστό όνομα.

«Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Ο πατέρας μου είναι αθλητής, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο αυτό. Εγώ θα είμαι στα καλλιστεία, όχι εκείνος», είχε πει η νικήτρια του διαγωνισμού λίγες ώρες πριν κατακτήσει τον τίτλο.

Μiss Hellas εξελέγη η Μαντώ Γαστεράτου και Μiss Young η Μελίνα Συρίη, ενώ αναπληρωματική Star Hellas η Μαρία Τσαγκαράκη, αναπληρωματική Μiss Hellas η Ελεονώρα Μπρέτζ, αναπληρωματική Miss Young η Αναστασία Σιδηροπούλου και Miss Tουρισμός η Βαλεντίνα Μαγαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick