twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Ιουνίου 2010

Η απάντηση της Μαριέττας Χρουσαλά για το πάρτυ στο Αβέρωφ

Το χρυσό, νιόπαντρο ζευγάρι, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέον έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με αυτά που λέει για το προκλητικότατο πάρτι που διοργάνωσε πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού «Αβέρωφ».

Η Μαριέττα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι έχει να πει για το σάλο που προκλήθηκε από το πάρτι της, κάθε άλλο παρά απολογητική ήταν. Το αντίθετο μάλιστα.

Όταν λοιπόν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν γνωρίζει την ιστορία του θωρηκτού Αβέρωφ εκείνη απάντησε: «Φυσικά και γνωρίζω την ιστορία του θωρηκτού Αβέρωφ, εσείς τη γνωρίζετε που ρωτάτε;»

Και όταν εκείνος την ρώτησε το αυτονόητο, γιατί αφού τη γνωρίζει έκανε εκεί το γαμήλιο γλέντι της εκείνη με απάθεια είπε: «Δεν έχω να σας απαντήσω τίποτα τώρα».

Το ζευγάρι πάντως άφησε να εννοηθεί μέσα από το περιβάλλον του ότι δεν ήξερε για τους καλεσμένους του, καθώς μπήκαν στο πάρτι και άγνωστοι, οπότε δεν ευθύνονται για το ντύσιμό τους.

Στις φωτογραφίες όμως ο Λέον ποζάρει παρέα με αυτούς τους αγνώστους, ή μάλλον με αυτές τις άγνωστες που το μίνι τους έφτανε μέχρι τον… αφαλό.

Όσο για τα τσιφτετέλια που ακούστηκε ότι χόρεψε η Μαριέττα και οι καλεσμένοι της, εκείνη μας διαβεβαιώνει ότι χόρεψαν μόνο παραδοσιακούς χορούς που γνώριζαν οι καλεσμένοι της.

Αυτό είναι σίγουρο, ο… μελαμψός κύριος ειδικά, που φαίνεται στη φωτογραφία με τον Λέοντα, το τσάμικο και το καλαματιανό το χορεύει από παιδάκι!!!

Για συγγνώμη βέβαια ούτε λόγος.





star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick